30 / 04 / 2024

Sarıtepe- Demirciler RES

Sarıtepe- Demirciler RES

Zorlu Enerji’nin Türkiye’deki ikinci rüzgar santral projesi olan Sarıtepe-Demirciler Rüzgar Enerjisi Santralleri (RES), tam kapasite elektrik üretimine başladı.

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu!

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

TOKİ Kars Sarıkamış 316 konut ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Sarıyer Çamlıtepe 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) Mahallesinde Bulunan Riskli Alana İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Silivri imar planı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2018 tasdik tarihli planı askıya çıkarıldı.

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Sarıtepe- Demirciler RES Haberi

Sarıtepe- Demirciler RES

Zorlu Enerji’nin Sarıtepe-Demirciler Rüzgar Enerjisi Santralleri (RES), tam kapasite elektrik üretimine başladı. 80,3 MW kurulu güce sahip iki santral, Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde 100 milyon avro yatırımla faaliyete  geçti.


Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin yaptığı açıklamaya göre, şirket yerli ve yenilenebilir enerji alanında Türkiye’de referans projeler geliştirmeyi sürdürüyor.


Zorlu Enerji’nin Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde 100 milyon avro yatırımla kurulumunu gerçekleştirdiği Sarıtepe-Demirciler Rüzgar Enerjisi Santralleri (RES) projesi tam kapasite elektrik üretimine başladı.


80,3 MW kurulu güce sahip proje, Zorlu Enerji’nin, Türkiye’nin en büyük rüzgar santralleri arasında gösterilen 135 MW kurulu güçteki Gökçedağ RES’den sonra Türkiye’deki ikinci RES projesi konumunda.


Sadece Türkiye’nin değil, Pakistan’ın da en büyük RES yatırımcıları arasında yer aldıklarını belirten Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, şunları kaydetti:


“Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde 100 milyon avro yatırımla...