02 / 05 / 2024

Sarıyer Altınkum Plajı satılıyor

Sarıyer Altınkum Plajı satılıyor

Sarıyer’in en ünlü plajlarından Rumeli Kavağı’ndaki Altınkum Plajı ve Gazinosu İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 92 milyon 690 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam alt gelir grubu projesinde yer alan 908 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Sarıyer'de tahliye edilen bina sakinleri eşyalarını alabilecek! 

Sarıyer Bahçeköy'de 6 gün önce kolonları patladığı gerekçesiyle boşaltılan bina ile ilgili ön rapor hazırlandı. Bina sakinlerinin eşyalarının aynı anda olmamak şartıyla tahliye edilmesinin risk teşkil etmeyeceği belirtildi.

Sarıyer'de 9 katlı bina boşaltıldı! 

Sarıyer'de 39 daireye sahip 9 katlı binanın 2 kolonu patladı. Riskli bina kaydına geçilen binadaki 120 kişi tahliye edildi. 

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Sarıyer Altınkum Plajı 92.6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Sarıyer’in en ünlü plajlarından Rumeli Kavağı’ndaki Altınkum Plajı ve Gazinosu İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 92 milyon 690 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Dünyanın ilk yeşil binası Sarıyer'de!

Sarıyer Belediyesi, 33 yıl sonra hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni hizmet binasına 1 Nisan’da kavuşacak. Böylelikle Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası, dünyanın ilk yeşil kamu binası ünvanını da Türkiye’ye kazandırmış olacak.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

Sarıyer Panorama Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandı!

Türkiye'nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı.

Sarıyer Panaroma Life'da yaşam başladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

Sarıyer Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

1993 yılında Sarıyer'de 1.980.000.000 liraya köşk!

Reşat Altın'ın 988 bin 736 liraya satıldığı 1993 yılında, Sarıyer Kefeliköy'de deniz manzaralı, 3 katlı bir köşk 2 bin adet altın parasına, 1 milyar 980 milyon liraya satılacakmış.

1989 yılında Sarıyer'de satılık tarla!

Reşat Altın'ın 191 bin 425 liraya satıldığı 1989 yılında, Sarıyer'den tarla satın almak mümkünmüş. 6 bin 166 metrekarelik tarla, metrekaresi 803 bin liradan, 4 milyar 950 milyon lira bedel üzerinden satılacakmış.

Sarıyer Panorama Life Evleri'nde 280 bin TL'ye ev!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta teslimlerin dört ay sonra yapılması planlanıyor. Projede dairelerin başlangıç fiyatı 280 bin TL olarak belirlendi..

Sarıyer Altınkum Plajı satılıyor Haberi

Sarıyer Altınkum Plajı satılıyor

Sarıyer’in en ünlü plajları arasında yer alan Rumeli Kavağı’ndaki Altınkum Plajı ve Gazinosu İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından icradan satışa çıkarıldı. 

9 bin 185 metrekare büyüklüğe sahip olan Sarıyer Altınkum Plajı'nın ihalesi 18 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÖZELLİKLERİ: İstanbul İl, Sarıyer İlçe, 845 Ada, 1 Parsel, RUMELİ KAVAĞI MAH. İSKELE CAD. Mahalle/Köy, ALTINKUM PLAJYERİ VE GAZİNOSU Mevkii,

ANA GAYRİMENKULÜN ÖZELLİKLERİ:
Dava konusu gayrimenkul İstanbul ili, Sarıyer İlçesi, Rumeli Kavağı Mahallesi, İskele Caddesi üzerinde, dış kapı numarası 10 olan (tapuda 121 pafta, 845 ada, 1 parsel sayılı) ve parsel yüzölçümü 9.185,00 metrekare, Ana Taşınmaz Nitelik Hanesinde; Altınkum Plajı ve Gazinosu olarak kayıtlı bulanan taşınmazdır. Dava konusu olan parsel üzerinde bulunan tesis Altınkum Plajı Tesisleri adı altında faaliyet göstermektedir. Soyunma odaları,idari bölüm, sağlık...