03 / 05 / 2024

sarıyer belediyesine ait mülkler

sarıyer belediyesine ait mülkler

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Mustafa Sarıgül’ün arasındaki kavganın fitilini ateşleyen Türkiye’nin Manhattan’ı Maslak’ta sulh sağlandı. Semtteki taşınmazlar Sarıyer Belediyesi’ne geçiyor.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

İstanbul Sarıyer'de arsa hissesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan, tamamı vakfa ait olan arsanın 7/8 hissesini satıyor. İşte fiyatı...

Sarıyer İstinye Mahallesi 1/1000  ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Sarıyer İlçesi, İstinye Mah., 53 pafta, 247 ada, 6 parsele ait hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Sarıyer Kilyos 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Kumköy (Kilyos) Mahallesi 1 pafta 309 nolu parsele ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği” ve UİP:41013 plan işlem nolu 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sarıyer turizm tesis alanları imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi'nde 154 adanın Bir Kısmına Ait Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Emlak Konut Sarıyer İstinye arsasında yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında toplam 555 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Sarıyer'de 4 milyon 314 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Sarıyer Belediyesi'ne ait İstanbul İli, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde bulunan arsa 4 milyon 314 bin 486 TL bedelle satılıyor.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

Sarıyer'de yurt inşaatının temeli çöktü!

Sarıyer Ayazağa’daki özel bir üniversiteye ait yurt inşaatının temel kazısında meydana gelen çökme, çevredeki bina ve iş yerlerinin duvarlarında çatlaklara neden oldu.

Sarıyer'de yurt inşaatının çökmesi çevre binalarda çatlak oluşturdu!

Sarıyer'de geçen hafta Cuma günü özel bir üniversiteye ait yurt inşaatında meydana gelen toprak kayması ve çökmenin ardından, çevredeki ev ve iş yerlerinde çatlaklar oluştu.

2002 yılında İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş!

2002 yılında Hazine'ye ait 21 dönümlük İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş. İngilizler'den 200 milyon dolarlık turistik yatırım yapma sözü alan Sarıyer Belediyesi koyun kendilerine devredilmesini istemiş.

Sarıyer Mirgün 154 adanın imar planı 6 Şubat'ta askıdan indiriliyor!

Sarıyer Mirgün Mahallesi, 48 pafta, 154 adanın bir kısmına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 6 Şubat'ta Sarıyer Belediyesi'nde askıdan indiriliyor. İşte belediyenin o ilanı...

Kuzey Marmara Otoyolu Beykoz ve Sarıyer geçiş yeri imar planı askıya çıktı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında İstanbul Beykoz Bozhane-İshaklı Geçişi ve Sarıyer Uskumruköy-Demirciköy Geçişi'ne ait imar planları askıya çıktı. İmar planları 18 Haziran 2014 tarihinde askıdan inecek...

sarıyer belediyesine ait mülkler Haberi

sarıyer belediyesine ait mülkler

Sarıyer ile Şişli arasında krize neden olan gayrimenkullerin devri konusunda her iki belediye uzlaşmaya vardı. 2013 yılı itibarıyla iki CHP’li belediyeyi birbirine düşüren Ayazağa’da geç de olsa sulh yapıldı. Şişli Belediyesi ile Sarıyer Belediyesi arasında anlaşmazlığa neden olan “gayrimenkullerin devri” konusunda karşılıklı anlaşmaya varıldı. Her iki belediye arasında bu süreci yönetebilmesi için ortak komisyon kurulmasına karar verildi. 


İlk adımı İnönü attı 

Şişli Belediyesi mart ayı ikinci oturumu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü başkanlığında yapıldı. Mecliste, 2012’de Şişli’den alınarak Sarıyer’e bağlanan Maslak ve Ayazağa Mahallesi’yle ilgili önemli karar alındı. Bağış suretiyle Şişli Belediyesi’nin olan bazı arazi ve Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nin Sarıyer Belediyesi’ne geçtiği belirtilen komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Mustafa Sarıgül’ün başkanlığını yaptığı Şişli Meslek Yüksekokulu’na bağışlanan 4 taşınmaz, Sarıyer’e...