05 / 05 / 2024

Sarıyer Börekçisi satılık

Sarıyer Börekçisi satılık

100 yıldan fazla bir geçmişe sahip olan ve İstanbul'un kilometre taşı markalarından biri olan Tarihi Sarıyer Börekçisi'nin icralık olduğu ortaya çıktı. Tarihi Sarıyer Börekçi'si icradan satılıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Fatih, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri ve Şişli İlçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü satıyor...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Lübnan'da kirasını ödeyemeyen inşaat işçisi böbreğini satılığa çıkardı!

Milyonlarca kişinin açlık tehdidiyle karşı karşıya kalacağının belirtildiği Lübnan'da Ködeyemeyen bir inşaat işçisi de böbreğini satılığa çıkardı.

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Brooklyn Dream satılık daire!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alan Brooklyn Dream satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Proje 650 bağımsız üniteden oluşuyor.

İstanbul Sarıyer'de icradan satılık 6 milyon TL'lik apartman!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul Sarıyer bölgesinde yer alan apartmanı satışa çıkardı. Apartmanın bedeli 6 milyon TL.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Sarıçam İlimtepe Konutları satılık!

İlk etabında 156 adet dairenin yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. Sarıçam İlimtepe Konutları satılık fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor.

İlimtepe Konutları Sarıçam satılık!

İlimtepe Konutları Sarıçam satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Yaklaşık 3 bin adet konutun yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Sarıyer'de 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 nilyon 641 bin 800 TL olarak belirlendi.

İBB'den Sarıyer'de 1.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 479 bin 244 TL olarak belirlendi.

İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Konutları'nda 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları konutların metrekare ve konumuna göre değişiyor.

Sarıyer Börekçisi satılık Haberi

Sarıyer Börekçisi satılık

100 yıldan fazla bir geçmişe sahip olan Tarihi Sarıyer Börekçisi ve Karaköy Sarıyer Börekçisi'nin marka tescilleri icradan satılıyor. İcraburada.com'un haberine göre 2 marka için belirlenen fiyat 1.5 milyon TL. Ankara 3. İcra Müdürlüğü yürüttüğü ilk icra ihalesi 13 Ağustos'ta, alıcı çıkmaması halinde ikinci ihale 28 Ağustos'ta...