04 / 05 / 2024

sarıyer çayırbaşı devlet hastanesi ne zaman bitecek

sarıyer çayırbaşı devlet hastanesi ne zaman bitecek

Sarıyer Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine Mehmet Müezzinoğlu katıldı

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizkoru Sarıyer yüzde 40 peşin 48 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Denizkoru Sarıyer, IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, güncel deprem raporlarında şehrin zemin açısından en güvenli ilçeleri arasında yer alan Sarıyer'de yükseliyor.

Sarıyer'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

Gebze İcra Dairesi, Sarıyer İlçesi, Çayırbaşı Mahallesi'nde bulunan 2 binayı 16 milyon 798 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Sarıyer'de 4.3 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Çayırbaşı'nda yer alan gayrimenkulü 4 milyon 320 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı güzergâhındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul Yeni Havalimanı, güzergâhındaki emlak fiyatları yükselişe geçti. Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bu yılın 7 aylık döneminde metrekare satış fiyatları yüzde 116 yükseliş kaydetti. 

Sarıyer Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Sarıyer Belediyesi Ekim ayı meclis toplantılarının 1. oturumu Sarıyer Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapıldı.

Şişli Etfal Hastanesi taşınıyor!

Seyrantepe ve Sarıyer Çayırbaşı’nda yapılan iki yeni hastaneye taşınacak olan Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için imza kampanyası başlatıldı...

Şişli Etfal Hastanesi bölünüyor mu?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölünerek Sarıyer-Çayırbaşı ve Seyrantepe’de iki ayrı hastane olarak hizmet vermesi planlanıyor. 

Olive Sarıyer satış ofisi!

Olive Sarıyer satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 5 blokta 20 daireye yer verilen projede teslimlerin 2018 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Olive Sarıyer 2018'de teslim!

Olive Sarıyer projesinde teslimlerin 2018 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 5 blokta 20 daireden meydana gelen proje Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.

Sarıyer Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 350 yataklı Sarıyer Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı. Hastane tamamlandığında bölgenin en büyük devlet hastanesi olacak.

sarıyer çayırbaşı devlet hastanesi ne zaman bitecek Haberi

sarıyer çayırbaşı devlet hastanesi ne zaman bitecek
Sarıyer'deki 370 yataklı hastanenin temeli atıldı, temel atma törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı. Müezzinoğlu butona basarak temel atma işlemini başlattı. Sarıyer Devlet Hastanesi'nin 2015 yılı içerisinde tamamlanması...