10 / 05 / 2024

Sarıyer Gümüşdere satışa çıkarıldı

Sarıyer Gümüşdere satışa çıkarıldı

İstanbul'un Karadeniz kıyısında bulunan ve Avrupa yakasının pazarlarına taze sebze tedarik eden Gümüşdere'nin tek parça tarım arazisi Mayıs ayında Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin açılış tarihi belli oldu! İki yer arası süre 30 dakika kısalacak!

İstanbul'a Sarıyer-Kilyos tüneli geliyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'ninin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

O ildeki 8 adet arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara Kasım fırsatı! 

Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 8 adet arsa 15 Kasım'da satışa sunuluyor. Peki Afyonkarahisar Merkez'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İslam Memiş elinde gümüş olanlara acil çağrı yaptı! 

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kayıpları ile başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşü olanlara acil çağrıda bulundu. 

24 Eylül gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte gümüş alış satış fiyatı

Gümüş fiyatları 24 Eylül 2022 Cumartesi gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? İşte 24 Eylül 2022 gümüş alış satış fiyatları...

Sarıyer Gümüşdere satışa çıkarıldı Haberi

Sarıyer Gümüşdere satışa çıkarıldı

İstanbul'un Karadeniz kıyısında bulunan ve Avrupa yakasının pazarlarına taze sebze tedarik eden Gümüşdere'nin tek parça tarım arazisi Mayıs ayında Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirme kapsamına alındı. Kararın ardında bölgeye yapılmak istenen arıtma tesisi ve köyün hemen arkasından geçen üçüncü köprü yolu bulunuyor. Aylık Tarım ve Kültür Dergisi tarla-sera, Gümüşdere Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği'nin çabalarıyla geçtiğimiz Kasım ayında "Sulu Özel Ürün Arazisi" kapsamına alınan Gümüşdere'ye giderek Dernek ve üreticilerle görüştü. Dernek Gümüşdere'nin imara açılmak yerine bir Kent Tarım Projesi'ne dönüştürülmesini öneriyor. Arazilerini kaybetmek istemeyen üreticiler ise tarımdan vazgeçmeyeceklerini söylüyor. 


Avrupa yakasının sakinlerini besliyor tarlasera dergisinin Ağustos sayısında yer alan habere göre; 92 dönümü sera alanı olan 600 dönümlük tarım arazisinde domates, kabak, hıyar, marul, karalahana, pazı karnabahar, havuç, yeşillik gibi...