03 / 05 / 2024

Sarıyer Köy projesi

Sarıyer Köy projesi

Sarıyer'e Köy projesi geliyor. Sarıyer Zekeriyaköy' e yapılacak olan içinde konut, kiralanabilir dükkanlar ile okul ve sosyal alanları kapsayacak 'Köy' adı verilen projenin tanıtımı yapıldı

Zekeriyaköy Siyah Kalem Köy www.koy.com.tr internet sitesi açıldı!

Emlak Konut GYO ve Siyah Kalem İnşaat'ın Zekeriyaköy'deki "Köy" projesinde ön satışlar başladı. Projenin resmi internet sitesi www.koy.com.tr üzerinden ön talepler toplanıyor...

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (KÖY) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Sarıyer Zekeriyaköy'deki arsasında yeni projesine başlıyor. Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabının yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Sarıyer Yeniköy'de 20.6 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de bulunan apartman dairesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer Köy projesi Haberi

Sarıyer Köy projesi

ÇIRAĞAN Sarayı 'nda düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut ile Siyah Kalem Mühendislik ve İnşaat Şirketi'nin Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kahraman proje ile ilgili bilgiler verdi. 

Arazinin İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından detaylı olarak incelendiğini ifade eden Akbulut, şöyle konuştu: "Bu doğrultuda korunması gereken ağaçların tamamına yönelik olarak bilimsel raporlar hazırlanarak imar planı çalışması başlatıldı. Yoğun ve nitelikli ağaç dokusunun bulunduğu alanlarda yapılaşmayı öngören konut ve ticaret alanı öngörülmeyerek bu alanlar yeşil olarak planlanmıştır. 

Orman fakültesi tarafından hazırlanan raporda orman niteliği taşımayıp askeri alan kullanımı sırasında dikilen bitki örtüsünün de planlama alanında yer aldığı belirtilmektedir. 

Emlak Konut'un bütün projelerinde olduğu gibi 'Köy Projesi'nde de çevreye duyarlı, depreme dayanıklı sağlıklı konut stoğuna önem veren bir konsept planlanarak...