29 / 04 / 2024

Sarıyer Maslak beşbinlik imar planı nerede

Sarıyer Maslak beşbinlik imar planı nerede

Sarıyer Maslak ve Çevresi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na İBB Şehir Planlama Müdürlüğü'nce yapılan Taksim Vakıf Suyu Koruma Hattı ilavesi ile F22D11D pafta 1 ada 51 parsel ve 116 parsel imar planları askıya çıkarıldı.

Koray GYO Sarıyer projesi geliyor! Yeni proje! 

Koray GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde hayata geçirilecek proje ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Sarıyer Maslak arsası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Sarıyer Maslak arsasının 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 3.6 ve 5.4 maddeleri revize edildi.

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Sarıyer Belediyesi Maslak 1/1000 davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş GYO Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu...

Ofis kiralarında Sarıyer ve Ataşehir başı çekiyor!

İstanbul'da ofis kiralarının en yüksek olduğu ilçeler Sarıyer, Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu...

Sarıyer Maslak imar planı askıya çıktı!

Sarıyer'in Maslak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, 1 Ada 20 Parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onaylanarak askıya çıktı..

Sarıyer'deki iki alana ilişkin imar planı askıda!

Sarıyer'e bağlı Maslak Mevkii ve Mirgün Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin iki ayrı imar planı askıya çıktı..

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

2 semt arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Sarıyer Maslak beşbinlik imar planı nerede Haberi

Sarıyer Maslak beşbinlik imar planı nerede


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 13 Nisan 2013 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin İBB Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından yapılan Taksim Vakıf Suyu Koruma Hattı ilavesi tadilatı ile F22D11D pafta 1 ada 51 parsel ve F22D11D pafta 1 ada 116 parsel imar planlarını 7 Kasım 2014 Cuma günü ilanen askıya çıkardı. 


Maslak imar planına Taksim Vakıf Suyu Koruma Hattı ilavesi! 


Sarıyer Maslak ve Çevresi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın plan notlarında genel hükümleri arasında 14'üncü sırada yer alan hükmüne şu cümle eklendi;


"Bu parseller 1/1000 ölçekli planda Taksim Vakıf Suyu Koruma Hattı olarak işlenecek ve bu alanda İSKİ ve ilgili koruma kurulundan görüş alınmadan uygulama yapılmayacaktır. Ancak daha önceden İSKİ'den görüş alınarak yapı ruhsatı...