30 / 04 / 2024

sarıyer mülkiyet sorunu son durum

sarıyer mülkiyet sorunu son durum

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yoğun programına rağmen Derbent, Ferahevler, PTT Evleri ve Reşitpaşa Mahalleleri’nde bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Genç Sarıyer'in mülkiyet sorunu ile ilgili tarihi bir adım atıldığını söyledi.

Sarıyer'in üç mahallesinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Sarıyer Belediye Meclisi mülkiyet sorunu ile ilgili olarak, Pınar Mahallesi, Çayırbaşı ve Kocataş mahalleleri imar islah çalışması Meclis toplantısından geçti.

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

sarıyer mülkiyet sorunu son durum Haberi

sarıyer mülkiyet sorunu son durum


Mülkiyet sorunu ile ilgili tarihi bir adım atan Sarıyer Belediyesi, 2981 sayılı İmar Islah Planı ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yoğun programına rağmen Derbent, Ferahevler, PTT Evleri ve Reşitpaşa Mahalleleri’nde mülkiyet sorununun çözümüne yönelik bilgilendirme toplantısı yaparak, irtibat bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Bıkmadan usanmadan her mahalleye süreci anlatacağını dile getiren Başkan Genç; “Siz yeter ki kuvvetli olun, engelleri birlikte aşacağız” dedi.

Sarıyer halkı bu işin peşinden gitmelidir

Mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Teknik Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay; “2016 tarihinde belediye meclisinde mahallelerin imar ıslah planlarının yapılması kararı alındı. Bu karara istinaden 6 mahallede tapularınızı çalışmalar yaptık. Bu işlem sadece tapularınızı alma işlemidir. Amacımız burada sizlerin tapularını vermek. Bu herhangi bir dönüşüme engel değildir. Sarıyer halkı tapularını almak...