29 / 04 / 2024

sarıyer riskli alan kararı

sarıyer riskli alan kararı

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sarıyer'de bazı alanlar riskli ilan edildi!

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer'de “Yapı Kayıt Belgesi” alan yapılar yıkılmayacak!

Sarıyer Belediyesi tarafından yapılan uyarılar karşısında yanlıştan dönen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Yapı Kayıt Belgesi” alan kaçak ve ruhsatsız yapıların yıkılmayacağını söyledi. 

Sarıyer Baltalimanı ve FSM'de imar barışı toplantısı!

Yıllardır mülkiyet sorununu çözmek için çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi 'İmar Barışı' toplantılarına ‘Riskli alan!’ ilan edilen Baltalimanı ve FSM mahalleleri ile devam etti.

Sarıyer'deki park alanına cami kararı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Ferahevler Mahallesi'nde Kadir Topbaş döneminde yapılan ve park alanını dini tesis alanına dönüştüren bir imar planı değişikliğini iptal etti..

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı oldu!

Sarıyer'in Rumelifeneri Mahallesi'nde yer alan Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı olarak ilan edildi..

Sarıyer Armutlu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Sarıyer Armutlu'da riskli alan ilan edilen 140,62 hektarlık alanın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı....

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

İBB'den Sarıyer Tarabya'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer Tarabya'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 581 bin 220 TL olarak belirlendi.

Sarıyer Finans Teknopark imar planı askıda!

Sarıyer Finans Teknopark alanına ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Aydın Nazilli'de riskli alan kararı!

Aydın Nazilli'nin Karaçay Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Sarıyer Armutlu’da yapıların yüzde 65'i kaçak!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edilen Sarıyer'in Armutlu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde itirazlar reddedildi. Bölgedeki yapıların yüzde 65'i kaçak olarak belirlendi.

Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017!

İstanbul Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul Park Sarıyer projesinde 762 daire, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor. İşte Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017...

Sarıyer Küçükarmutlu riskli alan kararının iptali için dava açıldı!

Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen FSM Küçükarmutlu’da vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yaptıkları itirazdan sonra bu kez de kararın iptali için mahkemeye başvurdu

sarıyer riskli alan kararı Haberi

sarıyer riskli alan kararı

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Karar için