29 / 04 / 2024

Sarıyer sahil yolu

Sarıyer sahil yolu

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer arasındaki sahil yolunun açılması ve genişletilmesi kararlaştırılmış. Yeniköy'e de asfalt bir yol yapılacakmış. Yol inşaatı tamamlandıktan sonra Emirgan ile Sarıyer arasında birkaç otopark tesis edilecekmiş.

Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridi genişletiliyor!

İBB'nin  Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridinde genişletme ve düzenleme çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu doldurmada çalışmalara başladı. Proje kapsamında 143 araçlık otopark da yer alıyor.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne otel işletmecileri destek verdi!

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Özdere Çukuraltı Sahil Yolu için yıkımlar başladı!

Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Özdere Çukuraltı Sahil Yolu projesinin çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bölgede yer alan ve hak ihlalinin olduğu evlerin bahçe duvarlarında yıkım çalışması gerçekleştiriliyor.

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesine başlandı!

İBB ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor

Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi çalışmaları başladı!

İBB ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Beykoz Çubuklu Sahil Yolu projesi başladı. Sahili 10 metre genişletecek projede bisiklet yolları, balık tutma iskeleleri ve marina yer alıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu için Sarıyer'de nereler kamulaştırılacak?

Sarıyer'de İstanbul'un 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma kararı alınan parseller hangileri? Sarıyer ilçesinde üçüncü köprü için kamulaştırılacak alanlar nereler? 3. Köprü yolu için Sarıyer'de neresi kamulaştırılacak?

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer sahil yolu genişletilecekmiş!

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer arasındaki sahil yolunun açılması ve genişletilmesi kararlaştırılmış. Yeniköy'e de asfalt bir yol yapılacakmış. Yol inşaatı tamamlandıktan sonra Emirgan ile Sarıyer arasında birkaç otopark tesis edilecekmiş.

Sarıyer Zekeriyaköy alternatif yolu açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy Caddesi ile Zekeriyaköy 2. Cadde’yi bağlayan 450 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki alternatif yol tamamlanarak hizmete girdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek projeleri çalışmaları denet

Sarıyer köprü ve tünelle değerlendi!

Sarıyer fiziki yapısı gereğj engebeli olduğu Oıçin sahil kesiminde konumlanan yapılar oldukça eskidir. Sanyer'in sahil sının, Bebekten az ötede Aşiyan'ı geçince başlayıp Kilyos bölgesini de içine alan Karadeniz kıyılarına kadar ulaşıyor.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'ndeki tünelde sona yaklaşıldı!

Şehir merkezleri birbirine en uzak komşu iller olan Antalya ve Mersin arasındaki coğrafi engelleri ortadan kaldıracak Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde yer alan ilk ve en uzun tünelde sona yaklaşıldı

Sarıyer Sultan Koru Evleri nerede?

Sarıyer Sultan Koru Evleri nerede? Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy / Sarıyer / İSTANBUL adresinde yer alıyor. Sultan Koru Evleri'nin metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor...

Sarıyer sahil yolu Haberi

Sarıyer sahil yolu

Emirgan - Sarıyer yolu genişletiliyor.


  Yeniköy'de bir asfalt yol yapılacak.

  Alakalılarca Emirgan ile Sarıyer arasındaki sahil yolunun açılması ve genişletilmesi kararlaştırılmıştır. Bu arada Yeniköy'den geçen yolun darlığı nazarı itibara alınarak bilhassa buranın genişletilmesi ve yeni asfalt yol inşası için gerekli hazırlaklara başlanmış, Karayolları Birinci Bölge Müdürlüğü ve Belediye'nin işbirliği ile bütün Yeniköy havalisi tetkikten geçirilmiştir. 

  Bu tetkikler sonunda; Yeniköy sahilinde yalıların çokluğu nazarı itibara alınarak yeni yolun bugün kullanılmakta olan yolun 15-20 metre yukarısından geçirilmesi kararlaştırılmıştır. Bu suretle istimlak edilecek saha miktarında sahil yolu boyuna nazaran dörtte bir nispetinde tasarruf sağlanacaktır.

  Yeniköy yolunun inşası tamamlandıktan sonra Emirgan ile Sarıyer arasında birkaç otopark tesis edilecek ve Boğaz'ı otomobille gezmeye gelenler, otomobillerini gelişi güzel yerlere değil, bu parklara bırakacaklardır.

  Gerekli istimlak...