07 / 05 / 2024

sarıyer uğur taşçı spor tesisi açıldı mı

sarıyer uğur taşçı spor tesisi açıldı mı

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Sarıyer'deki arazisine yeni yapılar inşa ediyor!

Kartal Yuvası olarak da bilinen ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Sarıyer'in İstinye Mahallesi'ndeki arazisinde ek bina inşa etmek için İBB İmar Müdürlüğüne başvurdu. İBB'den gerekli izinler alındı...

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Sarıyer'de tahliye edilen binada eşyalar taşındı!

Sarıyer'de, kolonlarının patlaması nedeniyle 9 katlı binadan eşyaların taşınma işlemi kontrollü şekilde gerçekleşti.

Uğur Polat: Malatya'ya 210 bin metrekarelik taşınmaz kazandırdık!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada, Malatya'ya 210 bin metrekarelik taşınmaz kazandırdıklarını söyledi.

Sarıyer Uskumruköy'de icradan satılık villa! 3.7 milyon TL'ye!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Uskumru Köyü'nde yer alan villa vasıflı taşınmaz 3 milyon 750 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Köyü, Çamaşırderesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 850 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Arda Turan Sarıyer'deki villasını 5,4 milyon dolara satışa çıkardı!

Arda Turan Sarıyer'deki 800 metrekare büyüklükteki villasını 5,450 milyon TL'ye satışa çıkardı. Satışa sunulan villaya ünlü isimlerde komşu.

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat listesi!

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat listesi 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 60 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı sunulan Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Sarıyer Maritza Loft Evleri fiyat!

Sarıyer Maritza Loft Evleri fiyat bilgisine göre projede dairelerin fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje Maritza İnşaat imzası taşıyor...

sarıyer uğur taşçı spor tesisi açıldı mı Haberi

sarıyer uğur taşçı spor tesisi açıldı mı


Geçtiğimiz yıl Şırnak Cizre'de şehit düşen Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.


Üsteğmen Uğur Taşçı'nın şehit olduğu günlerde evini ziyaret eden ve isminin yaşatılacağı bir tesis inşa etme sözü veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç konuşmasında, tesisin nice Uğur Taşçılar yetiştirmesini temenni ederken, alandaki çocuklardan da bunun sözünü aldı.

Tesisin açılışında Uğur Taşçı'nın annesi, babası ve eşi ile, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Galatasaray Futbol Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcular Selçuk İnan, Semih Kaya, Cenk Gönen; Şehidin Komutanı Albay Ali İlker; STK’lar adına İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Ali Uçar; CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz; CHP Şebinkarahisar...