27 / 04 / 2024

Sarıyer yıkım

Sarıyer yıkım

İstanbul Valiliği İstanbul Birimi Direktör Yardımcısı Yalçın Kaya ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, riskli bulunup tahliye edilen okulla ilgili, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü basın açıklaması yaptı.

Sarıyer'de yol çöktü, 2 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yolun bir bölümü kot farkı bulunan 2 katlı binanın üzerine çöktü. Bölgede bulunan 2 bina tahliye edildi.

Sarıyer'deki yüzlerce gecekondu için 'imar barışı' şoku!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sarıyer'deki yüzlerce gecekondu için karar verdi. Bakanlık, ilçedeki kaçak yapıların imar barışı kapsamında yıkım kararının devam edeceğini açıkladı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Filistin El-Meyte'de yaşayan bedeviler İsrail'in yıkım tehditlerine karşı direniyor!

Batı Şeria’nın doğusunda yer alan ve işgal altında bulunan 35 Filistinlinin yaşadığı El-Meyte köyü, İsrail’in yıkım ve zorunlu göç tehdidine karşı direniyor. 

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rexx Sineması’nda yıkım başladı!

Kadıköy’ün en sevilen sinema salonları arasında yer alan Rexx Sineması’nda yıkım çalışmaları başladı. Metal saclarla çevrili olan sinema binasını görenler sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

Perre Antik Kenti sınırlarında kalan 12 evin yıkım çalışmaları başladı!

 Adıyaman'ın Örenli mahallesinde yer alan ve Perre Antik Kenti sınırlarını içerisinde kalan 12 evin yıkımı başladı.

Sarıyer yıkım Haberi

Sarıyer yıkım

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Sarıyer'de riskli bulunması nedeniyle tahliye edilen Tuncay Artun İMKB Doğanevler İlkokulu ile ilgili olarak, şu açıklamalarda bulundu: "Bu binalar yıkıldıktan sonra alınan destek ve fonlarla birlikte valiliğimizin alacağı önlemler ile yeni, daha modern binalar yapılacak. Ve bu yıkılan okullarımızın yerine arsalarımız sadece yine okul yapımı amacıyla kullanılacak."

Sarıyer'de 1995 yılında inşa edilen ve 24 yıldır eğitim ve öğretimin devam ettiği Tuncay Artun İMKB Doğanevler İlkokulu için alınan yıkım kararının ardından okul önünde toplanan öğrenci velileri duruma tepki gösterdi. 

"2 MİLYAR AVROYA YAKIN BİR MEBLAĞ HARCADIK"

1999 depreminin ardından İstanbul'da riskin azaltılmasıyla ilgili konuşan Yalçın Kaya, projelerin başlatıldığını belirterek şu açıklamalarda bulundu: "O günden bugüne kadar devletimizin desteğiyle 2 milyar Avro'ya yakın bir meblağ; İstanbul ilindeki deprem...