28 / 04 / 2024

sarıyerde bina mı çöktü

sarıyerde bina mı çöktü

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de 11 katlı bina yerle bir oldu, binanın çökmesiyle park halindeki 3 araç hasar gördü.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Maslak İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de M.İbrahim Soysal tarafından kuruldu.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Güngören'de boşaltılan 4 katlı bina mühürlendi!

İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de yer alan 4 katlı bina Cumartesi günü meydana gelen deprem sonrası mühürlendi.

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Anadolu Yakası İstanbul Pendik'te bulunan inşaat alanında göçme yaşandı, 4 katlı apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi ve bina mühürlendi.

Selim Yağcı: Millet bahçeleri son dönemdeki en önemli projelerden!

AK Parti Bilecek Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada bu yıl 100 bin sosyal konut kampanyası başlatıldığını, birçok yerde yapımına devam edilen millet bahçelerinin ise son dönemdeki en önemli projelerden biri olduğunu söyledi.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Tekol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Sarıkaya ve Mürsel Varol tarafından kuruldu.

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Mudanya Belediyesi'nin kaçak inşaatı mühürlendi!

Bursa Mudanya Belediyesi ekipleri tarafından kaçak olarak inşa edildiği tespit edilen bina mühürlendi.

sarıyerde bina mı çöktü Haberi

sarıyerde bina mı çöktü

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Bahçeköy'de 11 katlı bina yerle bir oldu, binanın çökmesiyle park halindeki 3 araç hasar gördü.

Sarıyer Yeni Mahallesi Şehit Yakup Kulaksız Sokak’ta yaklaşık olarak 2 yıl önce boşaltılmış olan 11 katlı bina yerle bir oldu. Olayın haber verilmesi üzerinde olay yerine sağlık, itfaiye, polis, belediye ve AFAD ekipleri geldi.

Yapılan kontrollere göre enkazda kimsenin olmadığı bildirildi. Binanın çökmesiyle park halindeki araçlar zarar gördü.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 2019 Ağustos'ta 11 katlı binada çökme tehlikesi yaşandığını tespit edildiğini ve konuyla ilgili olarak her türlü süreç için düğmeye basıldığını söyledi.

Riskli bina tespitinden sonra 11 katlı binanın boşaltıldığını dile getiren Şükrü Genç, binayı mühürlediklerini fakat devam eden  bir mahkeme süreci olduğu için binanın yıkılamadığını bildirdi.  

Binada daha önce oturmuş olan Birgül Kavrazlı,  "İyi...