09 / 05 / 2024

sarıyerde hangi yurdun temeli çöktü

sarıyerde hangi yurdun temeli çöktü

Sarıyer Ayazağa’daki özel bir üniversiteye ait yurt inşaatının temel kazısında meydana gelen çökme, çevredeki bina ve iş yerlerinin duvarlarında çatlaklara neden oldu.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Mükemmel Sarımsakçı kimdir?

Amerika’da ‘Turkish Trump’ (Türk Trump) olarak bilinen İnşaat Mühendisi Mükemmel Sarımsakçı kimdir? Mükemmel Sarımsakçı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İBB Sarıyer'de 1.6 milyon TL'ye arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyerde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 600 bin 74 TL olarak belirlendi.

Miktad Sarıalioğlu kimdir?

Miktad Sarıalioğlu, 4.112.936,69 TL'lik tahakkuk ile 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında 68. sırada yer alıyor. Peki, Miktad Sarıalioğlu kimdir? Miktad Sarıalioğlu hangi alanda faaliyet gösteriyor?

Ayça Sarı Verkaya kimdir?

İç Mimar Ayça Sarı Verkaya kimdir? Ayça Sarı Verkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayça Sarı Verkaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ayça Sarı Verkaya...

Ali Sarıbaş kimdir?

Mimar Ali Sarıbaş, CHP Çanakkale Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ali Sarıbaş kimdir? Ali Sarıbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Ali Sarıbaş...

sarıyerde hangi yurdun temeli çöktü Haberi

sarıyerde hangi yurdun temeli çöktü

Sarıyer Ayazağa’daki özel bir üniversiteye ait yurt inşaatının temel kazısında meydana gelen çökme, çevredeki bina ve iş yerlerinin duvarlarında çatlaklara neden oldu. 


Çatlaklar nedeniyle yurt inşaatının bulunduğu Hadım Koruyolu Caddesi 206. sokaktaki bazı iş yerlerinin sahipleri kepenklerini kapattı.


Bazı esnaf da inşaat etrafındaki yoldan büyük araçların geçmesinin tehlike oluşturduğunu savunarak, yolun trafiğe kapatılmasını istedi. 


Vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdikleri halde soruna henüz bir çözüm bulunamadığını ve inşaatın dere yatağına yapıldığını öne sürdü.


Esnaf Tunay Mede, gazetecilere yaptığı açıklamada, göçükten dolayı iş yerlerinin ve evinin duvarları, tavanları ve tabanlarında yarıklar meydana geldiğini söyledi.


Çok mağdur olduklarını ancak hiçbir yetkilinin duruma ilgilenmediğini savunan Mede, "Şu anda tehdit altındayız" diye konuştu.


Mede, göçük tehlikesine rağmen yolun trafiğe açıldığını ve bunun da tehlike oluşturduğunu aktardı.


Çevre sakinlerinden Melek Hasanoğlu da çatlaklar...