03 / 05 / 2024

sarıyerde yangın

sarıyerde yangın

Sarıyer Yeniköy Keresteci Zühtü Sokak'ta bulunan tadilat halindeki 3 katlı yalıda saat 18.30'da yangın çıktı.Yalıda tadilat için kullanılan sanayi tipi tüpler de çevredekilerin yardımıyla dışarı çıkarıldı.

İstanbul Sarıyer'de kiliseye ait bir binada yangın çıktı!

Yeniköy Mahallesi Sait Halim Paşa Caddesi'ndeki Ayanikola Rum Kilisesi'ne ait ahşap bir binada saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 1 kişi hayatını kaybetti..

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Kızılırmak Deltası'nda yangın!

Kızılırmak Deltası 'nda, Bafra ilçesine bağlı Doğanköy ve Sarıköy'de, 19 Mayıs ilçesine bağlı Yörükler Mahallesi'ndeki subasar ormanlarının arka tarafında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Çanakkale'de orman yangını: 2 hektar alan kül oldu!

Çanakkale merkeze bağlı Sarıcaeli Köyü' nde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alınırken, ilk belirlemelere göre 2 hektar alan küle döndü...

Sarıkamış'ta orman yangını çıktı!

İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Çamyazı köyü ormanlık alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sarıkamış ilçesinde çıkan orman yangınında 8 dönümlük alan zarar gördü.

Samsun'da orman yangını çıktı!

Vezirköprü ilçesinde çıkan orman yangını, yangın söndürme helikopterinin de müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Amasya Orman Bölge Müdürü Sarı: "Yangında 60 hektar kızılçam ormanı zarar gördü" dedi.

Bolu'da atölye yangını çıktı!

Kereste atölyesinde çıkan yangın, büyük çapta hasara yol açtı. Bolu'da kereste atölyesi, yanarak kullanılamaz hale geldi. Atölye sahibi Sarınalbant, ekmek teknesinin yanışını gözyaşlarıyla izledi.

Kanada’da orman yangını çıktı!

Kanada’da orman yangını çıktı. Alberta ve British Colombia eyaletlerinde 12 ayrı yerde başlayan orman yangınları kontrol altına alınamıyor. Merkez, bölgedeki yangınlar için de lokal acil yardım çağrısında bulundu.

Balıkesir Ayvalık'ta orman yangını çıktı!

Balıkesir'in önemli turistik yerlerinden Ayvalık ilçesinde, orman yangını çıktı Sarımsaklı mevkisinde yerleşim alanlarına doğru ilerleyen yangına, 3 uçak, 1 helikopter ve 10'un üzerinde arazözle müdahale ediliyor

Ayvalık'ta orman yangını çıktı!

Balıkesir'in önemli turistik yerlerinden Ayvalık ilçesinde, orman yangını çıktı Sarımsaklı mevkisinde yerleşim alanlarına doğru ilerleyen yangına, 3 uçak, 1 helikopter ve 10'un üzerinde arazözle müdahale ediliyor

Soma Madeni'nde yeni bir yangın çıktı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'daki maden ocağında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yıldız, maden ocağında önceki yangından bağımsız bir yerde yeni bir yangın çıktığını açıkladı.

Numan Gülşah, Hafız Efendi Konağı yangınıyla ilgili açıklama yaptı!

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Kocaeli Temsilcisi Numan Gülşah, "Kimseyi suçlamak istemiyoruz ama mahalle sakinlerinin çektiği fotoğraflardan aynı anda iki ayrı yerde yangının çıkmış olması çok düşündürücü" dedi...

sarıyerde yangın Haberi

sarıyerde yangın


Sarıyer'de tadilat halindeki bir yalıda yangın çıktı.Yalıyı saran alevler itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu söndürüldü.


Sarıyer Yeniköy Keresteci Zühtü Sokak'ta bulunan tadilat halindeki 3 katlı yalıda saat 18.30'da yangın çıktı.


İşçiler alevleri fark ederek hemen dışarı çıktı. Yalıda tadilat için kullanılan sanayi tipi tüpler de çevredekilerin yardımıyla dışarı çıkarıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, alev alev yanan yalıdaki yangına müdahale etti.


Yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından yangın söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz tespit...