21 / 05 / 2024

sarıyerdeki bakımevleri

sarıyerdeki bakımevleri

Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi, ilçeye 6. gündüz bakımevini kazandırdı.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

Genatech Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Genatech Mühendislik Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Kübra Sarımsak Bakır tarafından kuruldu.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Burcu Esmersoy Sarıyer'den ev bakıyor!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un eşiyle oturduğu Göktürk’teki evi boşaltmaya karar verdiği ve kendisine Sarıyer’de yeni bir ev baktığı iddia ediliyor.

Kars Sarıkamış’taki tarihi av köşkü yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki asırlık ahşap av köşkü yıkılıyor. 121 yıl önce yaptırılan köşk her geçen gün ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı harabe hale döndü.

Sarıyer Belediyesi 6. Gündüz Bakımevi'ni açıyor!

Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi, ilçeye 6. gündüz bakımevini kazandırdı.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Zorlu Center'dan ev bakıyor!

Bazı hayranlarının aşırı ilgisi yüzünden evlerinde dahi huzurları kaçan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti güvenlikli bir siteye taşınacak. 

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

İstanbul'daki 7 ilçede 9 okul yenilenecek!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Eğitim yapılarının yeniden yapım inşaatı sözleşme paketi kapsamında Fatih, Bağcılar, Sarıyer, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Kadıköy ve Üsküdar'da bulunan 9 okulu yeniden inşa ettirecek.

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

sarıyerdeki bakımevleri Haberi

sarıyerdeki bakımevleri

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Zekeriyaköy Siteler Platformu'yla bir araya geldi. Sarıyer Belediyesi'nde yer alan habere göre, Doğa Koleji’nde yapılan toplantıda, bölgede yapımı süren gündüz bakımevi ve yaşam evi projeleri site sakinlerine anlatıldı. Talepleri dinleyen Başkan Şükrü Genç, belediyenin sorumluluğunda olmamasına rağmen sağlık ocağı yapma sözü verdi.

Belediye hizmetlerini yerine getirirken Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçedeki yaşam alanlarını ziyaret ederek vatandaşları da dinliyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Acarlar Sitesi’ne konuk olan Başkan Şükrü Genç, Kasapçayırı Mevkiindeki site yöneticileriyle yaptığı toplantıda sorunları dinledi. Site sakinlerinin taleplerini değerlendiren Genç, bölgede ihtiyaç olan sağlık ocağı, çocuk parkı ve spor aletlerinin yapılacağı konusunda da söz verdi.

GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE YAŞAM EVİ...