08 / 05 / 2024

şarköy 11 İlçeye 11 Okul projesi

şarköy 11 İlçeye 11 Okul projesi

TEKİRDAĞ Büyükşehir'in 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Albayrak “Okullarımızın temelleri sırayla atıyoruz." dedi.

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi yarın açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi hizmete açıldı.

Murat Boz'un Yeniköy'deki lüks dairesi yenilendi!

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz'un evi sizler için görüntülendi. Boz, Yeniköy'deki lüks dairesinin dekorasyonunu A'dan Z'ye yeniledi.

Tekirdağ'da "11 İlçeye 11 Okul" Projesi tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamlayarak devir teslim ve açılış töreni düzenledi.

Tekirdağ Şarköy'e dev yatırım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Şarköy İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Şarköy'e yeni okul geliyor!

TEKİRDAĞ Büyükşehir'in 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Albayrak “Okullarımızın temelleri sırayla atıyoruz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Şarköy'e okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Tekirdağ'da 11 İlçeye 11 Okul!

Tekirdağ'da 11 İlçe 11 Okul projesi sürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, proje kapsamındaki Muratlı ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu’nun inşaat hazırlıklarını yerinde izledi.

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı!

Şarköy’de atıl vaziyette bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin katkı ve destekleri ile Şarköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan bina Su Sporları Merkezi olarak düzenlendi ve törenle hizmete açıldı.

Şarköy'deki Tarihi Osmanlı Hamamı restore edildi!

Şarköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkıları ile yeniden restore edilerek Şarköy turizmine kazandırılan Tarihi Osmanlı Hamamı düzenlenen geniş katılımlı törenle hizmete açıldı.

Yooistanbul Ortaköy satılık ev!

Yooistanbul Ortaköy satılık ev fiyatları 950 bin dolardan başlıyor. 5 katlı 11 blok halinde inşa edilen projede daire teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Concord İstanbul Kadıköy satılık ev!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire bulunuyor. Concord İstanbul Kadıköy satılık ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor.

Antalya Stadyumu büyük ölçüde tamamlandı!

Türkiye’de ilk defa bir stat elektrik üretip şehrin aydınlatılmasına katkı sağlayacak Antalya’nın yeni arenası şimdiden günde ortalama 11 bin 200 kilovat saat enerji üretmeye başladı. Stat büyük ölçüde tamamlandı.

şarköy 11 İlçeye 11 Okul projesi Haberi

şarköy 11 İlçeye 11 Okul projesi

TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, ilçe Belediye Başkanları ve Şarköylü vatandaşların katıldığı açılış töreninde saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.


Türkiye’de okul yapan tek Büyükşehir Belediyesinin Tekirdağ olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Okullarımızın temelleri sırayla atıyoruz. Bu zor görevi istikrarlı bir şekilde başarıya doğru gittiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Bugün burada sekizinci okulumuzun temelini atmanın onurunu yaşıyoruz. Burada okuyan miniklerimiz yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimiz olacak. Göğsümüzü kabartacak doktorlar, siyasetçiler ve bilim insanları yetişecek. 11 İlçeye 11 Okul projesi...