03 / 05 / 2024

Şarköy Kovalık Zeytin Evleri satılık

Şarköy Kovalık Zeytin Evleri satılık

Şarköy Kovalık Zeytin Evleri 'nde fiyatlar 75 bin lira ile 100 bin lira arasında değişiyor, 30 blok halinde yükselen projenin tamamının Temmuz 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi yarın açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi hizmete açıldı.

Tekirdağ Şarköy'deki tarihi 52 ev yenilenecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'ün Uçmakdere, Gaziköy, Tepeköy, Güzelköy ve Eriklice mahallerindeki 52 tarihi ev aslına uygun olarak yenilenecek.

Şarköy yatırımları artarak devam edecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy Belediyesinin Meclis Toplantısına katıldı. Albayrak Şarköy yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Şarköy'e prestij cadde müjdesi!

Mesaisine sabahın erken saatlerinde Şarköy ilçesinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bazı incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Şarköy'e dev yatırım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Şarköy İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Şarköy'e yeni okul geliyor!

TEKİRDAĞ Büyükşehir'in 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Albayrak “Okullarımızın temelleri sırayla atıyoruz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Şarköy'e okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı!

Şarköy’de atıl vaziyette bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin katkı ve destekleri ile Şarköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan bina Su Sporları Merkezi olarak düzenlendi ve törenle hizmete açıldı.

Şarköy'deki Tarihi Osmanlı Hamamı restore edildi!

Şarköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkıları ile yeniden restore edilerek Şarköy turizmine kazandırılan Tarihi Osmanlı Hamamı düzenlenen geniş katılımlı törenle hizmete açıldı.

Şarköy Uçmakdere kıyı kenar tespit işlemi askıda!

Tekirdağ Şarköy İlçesi, Uçmakdere Mahallesi kıyı kesimine ait onaylı 1/1000 ölçekli G18-b-23-a-3-a ve G18-b-23-a-3-b no.lu halihazır harita paftaları üzerine yapılan kıyı kenar çizgisi yeni tespit işlemi bugün askıya çıktı...

Miras Atölyesi'nin ikinci etabı Şarköy'de başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi 'nin kent tarihini gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen Miras Atölyesi Projesi'nin ikinci etabı Şarköy'de hayata geçirilecek. Uçmakdere Mahallesi'nde tescilli 52 adet yapının restore edilecek.

Balıkesir Burhaniye'de Şarköy Yolu'nun inşaat çalışmaları başladı!

Burhaniye Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Caddesi çalışmaları başladı. Şarköy Yolu olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Caddesi yolunun söküm çalışmaları başladı.

Şarköy Kovalık Zeytin Evleri satılık Haberi

Şarköy Kovalık Zeytin Evleri satılık


Ergül İnşaat imzası ile Tekirdağ 'ın gözde yerleşim yeri Şarköy 'de yaşama geçirilen Şarköy Kovalık Zeytin Evleri 'nde satışlar başladı. 


30 blok halinde yükselen Şarköy Kovalık Zeytin Evleri 'nde 120 daire yer alıyor Projede dairelerin yanı sıra müstakil tripleks villalar da bulunuyor.



Kovalık Zeytin Evleri, Türkiye'nin en uzun birinci, dünyanın ise en uzun on ikinci kumsalına, 300 metre mesafede yer alıyor.


Her blokta 4 dairenin yer aldığı Kovalık Zeytin Evleri 'nde fiyatlar 75 bin lira ile 100 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Tamamı 2014 Temmuz 'da teslim edilecek olan Kovalık Zeytin Evleri 'nde; açık yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, özel peyzaj düzenlemesi, spor alanları, kalorifer tesisatı bulunuyor.


Telefon:  0532 252 16 25

Web adresi: www.ergulinsaat.com

Ceren...