07 / 07 / 2024

Sarnıç Han temeli atıldı

Sarnıç Han temeli atıldı

Körfez Belediyesi tarafından projelendirilen ve 15 milyon TL'ye mal olacak Sarnıç Han'ın temeli geniş katılımlı törenle atıldı.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Kocaeli'nin vizyon projelerinde inşaat devam ediyor!

Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Artvin Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Artvin'de hayata geçirilecek olan semt konağının temeli atıldı. 4 katlı olarak inşa edilecek konağın içerisinde hasta yakınları için misafirhane, hanımlar lokali, aşevi ve yaşlılar dinlenme evi yer alıyor.

Kocaeli Körfez'de vizyon projeler hızla yükseliyor!

Körfez’in vizyon projelerinden olan Sarnıç Han ve üniversite kampüsünde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Safranbolu Sadiye Hanım Camii'nin temeli atıldı!

Sadiye Hanım Camii ve Abdurrahman Efendi Kur’an Kursunun temeli Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın'ın da katılımıyla atıldı...

Sarnıç Han'ın temeli atıldı!

Körfez Belediyesi tarafından projelendirilen ve 15 milyon TL'ye mal olacak Sarnıç Han'ın temeli geniş katılımlı törenle atıldı.

Kepez Tek Sarnıç Park'ının temeli atıldı!

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

Sarnıç Han projesi başlıyor!

Körfez’in çekim gücünü artıracak Sarnıç Han projesinin startını veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ziraat Bankası Yönetim Bölüm Başkan Vekili Fatih Nusret Dur ile protokol imzaladı

Göle Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Göle'de Şehit Uzmançavuş Tayfur Hançer İlkokulu ve Göle Gençlik merkezinin de temeli atıldı. Törenlere, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay da katıldı.

Samsun Canik Hanımlar Konağı'nın temeli atıldı!

Canik Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yapılan Hanımlar Konağı ve Halı Sahanın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yıldırım Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Yıldırım'da hanımlar lokali, kurs merkezi, muhtarlık, deprem odası gibi birimleri bünyesinde barındıran mahalle konağının temeli atılırken, Hacivat Mahallesi’nde de bünyesinde ayrıca kreş bulunan mahalle konağı bölge halkının hizmetine sunuldu.

1946 yılında Edebiyat Fakültesi'nin temeli atılmış!

1946 yılında Laleli'deki Edebiyat Fakültesi'nin temeli atılmış. Yangın sonucu kül olan Zeynep Hanım Konağı'nın yerine yapılacak bina, üç bloktan ibaret olacakmış ve 6 milyon liraya mal olacakmış.

Sarnıç Han temeli atıldı Haberi

Sarnıç Han temeli atıldı

Körfez ilçesi Tütünçiftlik mahallesinde projelendirilen Sarnıç Han için temel atma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yanısıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Cani AK Partti Milletvekilleri Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz ile çok sayıda protokol davetlisi katıldı. Osmanlı Mimarisinden esinlenerek projelendirilen Sarnıç Han'ın tamamlanmasıyla çevreye ve kente sosyal kazanım sağlaması hedefleniyor.


Temel atma töreninde açılış konuşması yaparak bir büyük projeyi daha ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Bugün burada 15 milyona mal olacak Sarnıç han projesini hayata geçiriyoruz. Aylar süren kazık sistemleri çalışmasının tamamlanmasının ardından temel atma işlemiyle inşallah projeyi 1 senede bitireceğiz" dedi.


Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ise, "Kentimiz...