29 / 04 / 2024

Sarp Group 2014 hedeflier

Sarp Group 2014 hedeflier

Sarp Group yönetiminden yapılan açıklamada, 2013 yılının bilgilendirme içerikli genel değerlendirmesi ve Grubun 2014 plan ve hedefleriyle ilgili vizyonu paylaşıldı. Sarp Group,Sarphan Finans Park projesiyle 2014 yılında da zirvede...

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Sarp Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Alaaddin Akar kimdir?

1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlayan Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar kimdir? İşte Alaaddin Akar ve Sarp Group..

Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Toplamda 24 adet villanın yer aldığı Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı. İzmir'de hayata geçirilen projede teslimler 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşti.

Sarphan Finans Park projesinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Meklas Group yeni fabrika yatırımını bu yıl tamamlayacak!

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirtti..

Royal Group Kartal bölgesinde yoğunlaştı!

Sezona güçlü başlayan inşaat sektöründe, 2014'ün son çeyreği ve 2015'in ilk yarısı hedeflenen başarıya ulaşıldığı belirtiliyor. Bölgede dikkat çeken projelerden biri de Royal Group’un projesi olan Skyblue İstanbul…

Sarphan Finans Park C Blok'ta teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park ofisleri teslime hazır!

Ataşehir’de Sarp Group imzası, Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. C Blok’ta, değişik büyüklüklerde 16 dükkân bulunuyor.

Sarphan Finanspark C Blok'ta teslimler başladı!

ATAŞEHİR 'de Sarp Group tarafından Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı..

Sarphan Finans Park C Blok ofislerinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group tarafından güvenle inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. Ataşehir ayrıca Uluslararası Finans Merkezi'ne ev sahipliği yapıyor.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finanspark ofislerinde teslimler başlıyor!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslim heyecanı başladı..

Sarp Group 2014 hedeflier Haberi

Sarp Group 2014 hedeflier

Türkiye’nin gözbebeği İstanbul Finans Merkezi’nin ilk özel sektör projesi olan, dünyaca ödüllü Sarphan Finans Park projesiyle ünü ülkemiz sınırları dışına da yayılan Sarp Group yönetiminden kamuoyuna yapılan açıklamada, 2013 yılının bilgilendirme içerikli genel değerlendirmesi ve Grubun 2014 plan ve hedefleriyle ilgili vizyonu paylaşıldı. 


Geleceğe dönük 15.000 konut üretmek gibi çok büyük hedeflerle sektörde köklü markalardan biri olan Sarp Group, 2013 yılı başında konulan hedefler ve yapılan öngörülerde, önümüzdeki 5 yılda öncelikli olarak Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilmek üzere, daha çok site şeklinde, içinde sosyal tesisleri olan konutlar inşa edilmesinin planladığını ve % 10 olan yıllık büyüme hedefini daha yukarılara taşımak istediğini açıklamıştı.


Yaklaşık 2500 kişilik bir kadrodan oluşan uzman ekipleriyle ve çeyrek asırlık deneyimiyle, başta Ataşehir Finans Merkezi’nde olmak üzere Türkiye’de Ankara,...