05 / 05 / 2024

sarp group samsun

sarp group samsun

Sarp Group, TOKİ projeleri kapsamında Samsun’da inşa edilecek yeni bir projeye start veriyor. Samsun ili Çay Mahallesi’inde 422 konut, 1 cami, 1 sosyal tesisiyle alt yapı ve çevre düzenlemesi inşaatına başladı...

Sarp Group'tan Samsun'da yeni proje geliyor!

Samsun ili Canik ilçesi Yeşilova ve Gazi Mahalleleri’nde 30 blok 1344 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yapan Sarp Group'tan Samsun'da yeni proje geliyor...

Sarp Group, Finanspark ve Anadolu'daki projelerine devam ediyor!

Sarp Group kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla Gebze, Eskişehir, Diyarbakır ve Samsun’daki toplam 5.000 konutluk projelerine ve İstanbul Finans Merkezi’nin tam kalbinde bulunan Sarphan Finans Park projesine tüm hızıyla devam ediyor

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Sarp Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Sarp İnşaat iflas ertelemesi istedi!

Samsun 422 konutlu Çay Mahallesi TOKİ Konutları'nda ev sahipleri anahtar teslimi beklerken yeni bir gelişme öğrendi. Yapımı üstelenen Sarp İnşaat iflas ertelemesi istedi.

Bafra Sarpın'ın yol sorunu çözülüyor!

Bafra ilçesi Sarpın Mahallesinde yol çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,” Sarpın’ın derdini yüreğimize koyduk, kasap çengeli gibi kafamıza taktık. Su ve alt yapı sorunu bitti. Yol derdini de bitiyoruz” dedi.

Alaaddin Akar kimdir?

1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlayan Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar kimdir? İşte Alaaddin Akar ve Sarp Group..

Sarphan Finans Park projesinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park C Blok'ta teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park ofisleri teslime hazır!

Ataşehir’de Sarp Group imzası, Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. C Blok’ta, değişik büyüklüklerde 16 dükkân bulunuyor.

Sarphan Finanspark C Blok'ta teslimler başladı!

ATAŞEHİR 'de Sarp Group tarafından Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı..

Sarphan Finans Park C Blok ofislerinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group tarafından güvenle inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. Ataşehir ayrıca Uluslararası Finans Merkezi'ne ev sahipliği yapıyor.

sarp group samsun Haberi

sarp group samsun



Sarp Group, TOKİ projeleri kapsamında Samsun’da inşa edilecek yeni bir projeye start veriyor. Samsun ili Çay Mahallesi’inde 422 konut, 1 cami, 1 sosyal tesisiyle alt yapı ve çevre düzenlemesi inşaatına başladı, inşasına bu ay başlanan projenin 2 yıl sonra bitirilmesi hedefleniyor. Sarp Group, bu yeni projenin dışında yine Samsun Canik İlçesi Yeşilova ve Gazi mahallelerinde 30 bloktan oluşan 1.344 konutun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini devam ettiriyor. Sarp Group’un ödüllü projesi Sarphan Finans Park dışında Türkiye genelinde üstlendiği altı büyük proje toplam 166 blok ve 6.462 konuttan oluşuyor.



CAPİTAL...