05 / 05 / 2024

Sarp Levendoğlu bebekten daire aldı

Sarp Levendoğlu bebekten daire aldı

2 yıllık evli Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 'Deli Ormanlı' filminde birlikte rol aldı. Ünlü çift, aldıkları ücreti birleştirip Bebek'te bir daire aldı.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Meydan Txm Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Meydan Txm Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarp Tiryakioğlu tarafından kuruldu.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı!

3 yıllık evliliklerini geçen ay noktalayan Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı. Bu vedanın ardından eski eşler, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı .

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Bebek'ten daire aldı!

2 yıllık evli Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 'Deli Ormanlı' filminde birlikte rol aldı. Ünlü çift, aldıkları ücreti birleştirip Bebek'te bir daire aldı.

Sarp Tiryakioğlu kimdir?

Beyoğlu A.Ş. ve Galata A.Ş. kurucularından olan Sarp Tiryakioğlu kimdir? Sarp Tiryakioğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Sarp Tiryakioğlu 'nun biyografisi...

Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun Bebek'teki evi satılıyor!

Beş yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haziran ayında noktalayan Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun birlikte yaşadıkları Bebek’teki ev, satılığa çıktı. Üç katlı Boğaz manzaralı villa için 1 milyon 350 bin dolar isteniyor...

Begüm Birgören'in Bebek'teki evi, masal evi gibi!

Oyuncu Begüm Birgören, Bebekte yaşadığı müstakil evi, baştan aşağı yenileyip kendi masal dünyasını yarattı... Bir harabeden huzur dolu bir yuva çıkaran Birgören, erkek arkadaşı Sarp Levendoğluyla yeni bir hayat kuracağı masal evin kapılarını InStyle Home'

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Sarp Levendoğlu bebekten daire aldı Haberi

Sarp Levendoğlu bebekten daire aldı

Oyuncu çift Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, yatırımlarını Bebek'ten yana kullandı. 2014'te evlenen ünlü çift, 1 Nisan'da vizyona girecek olan 'Deli Ormanlı' sinema filmi için birlikte kamera karşısına geçti. Akalay ile Levendoğlu, bugüne kadar yaptıkları birikime sinema filminden de aldıkları ücreti ekleyerek yeni bir ev aldı. 


Tercihlerini birçok ünlü gibi Bebek'ten yana kullanan ünlü çift, önceki gün de yine Bebek'teki bir emlakçıda sözleşmeyi imzalarken görüntülendi. Bu arada Sarp Levendoğlu, daha önce yine Bebek'te oturduğu 3 katlı villasını geçtiğimiz yıllarda 1 milyon 350 bin dolara satmıştı. Levendoğlu'nun isteğiyle çift, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na taşınacak.








Levendoğlu, önceki gün emlakçıda sözleşmeyi imzalarken görüntülendi.




Takvim


Haber...