06 / 05 / 2024

sarpın yol çalışmaları

sarpın yol çalışmaları

Bafra ilçesi Sarpın Mahallesinde yol çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,” Sarpın’ın derdini yüreğimize koyduk, kasap çengeli gibi kafamıza taktık. Su ve alt yapı sorunu bitti. Yol derdini de bitiyoruz” dedi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara-Balıkesir arasındaki yol çalışmalarının neden olduğu sorunlar TBMM'de!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ankara-Balıkesir arasında yol çalışmaları nedeniyle iptal edilen tren seferlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Osman Gürün Ula ve Köyceğiz'deki yol çalışmalarını inceledi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Amasya Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Amasya'da Karayolları 7.Bölge Müdürlüğünce Haspınar İnşaat firmasına ihale edilen Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı. Taşova kaldırımlar ise yeniden düzenlenip Ramazan bayramı sonunda halka sunulacak.

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Erzincan Refahiye-İliç duble yol çalışmaları meclis gündeminde!

Erzincan-Refahiye, Refahiye-İliç duble yol çalışmalarına ilişkin sorunlar Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu tarafından meclise taşındı. Kayışoğlu, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.Adıyaman ve Şanlıurfa güzergâhına hayat katacak yolda çalışmalar sürüyor

sarpın yol çalışmaları Haberi

sarpın yol çalışmaları


Samsun Büyükşehir Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Bafra’nın en uzak köylerinden olan Sarpın ve Karakütük Mahallelerinde vatandaşların konuğu oldu.  Mahalle halkı tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Yılmaz ve milletvekili Orhan Kırcalı, tek tek vatandaşların sorunlarını dinledi.  Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle imece usulü köy içi yollarını yapan köylüler su ve kanalizasyon sorunlarının Büyükşehir tarafından çözüldüğünü ve taleplerinin grup yollarının yapılması olduğunu söylediler.


YILMAZ:“SARPIN’IN DERDİNİ KASAP ÇENGELİ GİBİ KAFAMIZA TAKTIK”


Köyde yaptığımız su ve kanalizasyon çalışması bitti şimdi yol derdine neşter vurmak için buradayız diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,”Biz tıp kı bir doktor gibi buradaki sorunun filmini çok iyi çektik. Yola baktık ve yapılması gereken işi istişare ettik. Sarpın’ın derdini yüreğimize...