08 / 05 / 2024

Sarten Ambalaj bulgaristan

Sarten Ambalaj bulgaristan

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı.

Anruz Demir Çelik Yedek Parça Ambalaj Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anruz Demir Çelik Yedek Parça Ambalaj Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Anruz tarafından kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10  bin TL sermaye bedeli  ile Tuğba Korkmaz tarafından kuruldu.

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 850 bin TL sermaye bedeli  ile Aytaç Abdullah Deniz tarafından kuruldu.

Bestam İnşaat Otomotiv Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestam İnşaat Otomotiv Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Karaca tarafından kuruldu.

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi  Kağıthane’de  60 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Azkaya İnşaat Yapı Malzemeleri Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azkaya İnşaat Yapı Malzemeleri Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Muhip tarafından kuruldu.

Algeyik İnşaat Tekstil Ve Ambalaj Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Algeyik İnşaat Tekstil Ve Ambalaj Ürünleri Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Geyik tarafından kuruldu.

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Livio Manzini, Atilla Uncu, Gökhan Demir ve Bekir Öktenoğlu ortaklığında kuruldu.

Line Plastik Kimya İnşaat Metal Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line Plastik Kimya İnşaat Metal Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin tL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Sarten Ambalaj bulgaristan Haberi

Sarten Ambalaj bulgaristan

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 80'in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Balkanlar ve Doğu Avrupa'da büyüme hedefi doğrultusunda yeni yatırımlara odaklanan şirket, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı. Bulgaristan'da halihazırda 25 milyon Euro ciro yapan Türk ambalaj devi, son yatırımıyla bu rakamı 50 milyon Euro seviyelerine çekmeyi hedefliyor. 

Bulgaristan'daki son yatırımıyla yurtdışındaki dördüncü üretim merkezini devreye alan Sarten Ambalaj'ın Zeki Sarıbekir Türkiye ve yurtdışında toplam çalışan sayısı 3 bini geçiyor. Sarten Ambalaj CEO'su Zeki Sarıbekir, Balkanlar'da ve Doğu Avrupa'da Bulgaristan merkezli büyümeyi hedeflediklerini söylüyor. Bulgaristan'ın ilk metal ambalaj fabrikası olan bu yatırımla Bulgaristan'da 400 kişinin üzerinde istihdam sağlanacak. Sarıbekir, "Yeni fabrikamızda kavanoz kapağı ve endüstriyel ambalaja odaklanacağız. Plevne'deki fabrikamızda ise gıda tarafında büyüme...