02 / 05 / 2024

saruhan ince kimdir

saruhan ince kimdir

Via Properties’in, İş Zekâsı ve İç Denetim Direktörü sektörün deneyimli ismi Saruhan İnce oldu...

Osman Nuri İnceöz kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Osman Nuri İnceöz kimdir? Osman Nuri İnceöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Osman Nuri İnceöz'ün biyografisi...

Muhterem İnce kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem İnce kimdir? Muhterem İnce daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mustafa İnce kimdir?

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce kimdir? Mustafa İnce, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa İnce, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa İnce...

Gaip kimdir?

Medeni Kanun gereğince, kendisinden uzun zamandır haber alınamayan, kayıp ve ölmüş olma olasılığı yüksek olan kimseler hakkında gaiplik kararı alınabiliyor. Peki, gaip kimdir? Gaiplik kararı nasıl alınır?

Hüseyin Yaralı kimdir?

Manisa Saruhan Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı kimdir? Hüseyin Yaralı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Yaralı ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Yaralı..

Çevre temizlik vergisinin mükellefi kimdir?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan taşınmaz mallar için çevre temizlik vergisi ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisinin mükellefi kimdir? Vergiyi kim öder?

Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Özdemir Çakacak Mersin Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir? İşte Mersin'in yeni valisi Özdemir Çakacak...

Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı kimdir?

Süleyman Kamçı 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Malatya Valiliğine atandı. Peki, Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı kimdir? İşte Malatya'nın yeni Valisi Süleyman Kamçı...

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Yeni Kırşehir Valisi Necati Şentürk kimdir?

Merkez Valisi Necati Şentürk, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırşehir Valiliğine atandı. Peki, Kırşehir'in Yeni Valisi Necati Şentürk kimdir? İşte Vali Necati Şentürk..

Yeni Kırklareli Valisi Esengül Civelek kimdir?

Esengül Civelek, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırklareli Valiliğine atandı. Peki Kırklareli'nin yeni Valisi Esengül Civelek kimdir? İşte Kırklareli Valisi Esengül Civelek...

Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir?

Mustafa Hakan Güvençer, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kahramanmaraş Valiliğine atandı. Peki Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir? İşte Kahramanmaraş'ın yeni Valisi Mustafa Hakan Güvençer..

Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir?

Eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Hatay Valiliğine atandı. Peki, Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir? İşte Hatay'ın yeni valisi..

saruhan ince kimdir Haberi

saruhan ince kimdir

1973 doğumlu Saruhan İnce, 1996 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu ve Marmara Üniversitesi Finans bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

Saruhan İnce, profesyonel kariyerine 1998 yılında Divan Group’ta Yiyecek ve İçecek Analisti olarak başladı. 2000-2003 yılları arasında Dedeman Group’ta Operasyon Analisti olarak görev alan İnce, 2004 yılında aynı şirket bünyesinde Danışmanlık yaptı. Saruhan İnce, Deloitte & Touch şirketinde 2004-2006 yılları arası Kıdemli Danışman ve 2006-2007 yılları arası The Marmara Hotels & Residences’da Kurumsal Ofis Bütçeleri ve Mali Kontrol Müdürlüğü yaptı. 2007 yılında Dedeman Turizm Yatırım Şirketi’nde Bütçe ve Kontrol Müdürü olarak göreve başlayan İnce, 2009 yılında Dedeman Holding’te başladığı Yönetim Bilişim Sistemleri Müdürlüğünü 2013 Ocak ayına kadar sürdürdü.

Kariyerinde bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen otel zincirleri şirketlerinde üst...