27 / 04 / 2024

saski sakarya yatırımları

saski sakarya yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, SASKİ'ye şehir genelindeki alt yapı yatırımları için 270 Milyon TL'lik kredi yetkisi verdi.

Sakarya'ya 1 milyar 252 milyon TL’lik yatırım yapılacak!

SASKİ Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunan Rüstem Keleş; “SASKİ olarak 2023 yılına kadar yaklaşık 1 Milyar 252 Milyon TL’lik yatırım yapmış olacağız. Bu değer eski rakamlarla 1,2 katrilyondur."

Rüstem Keleş'ten Hendek’e içmesuyu müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Mahalleleri için yeni bir müjde verdi. Rüstem Keleş; “Hendek’e bağlı Çobanyatak ve Şeyhler Mahallelerinin yaşadığı su yetersizliği ve bulanıklık sorununa kesin çözüm getiriyoruz" dedi

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya’daki çevre yatırımları değerlendirildi!

Sakarya Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, tamamlanan çevre yatırımları, yeni projeler, çevre kirliliği ve diğer alanlardaki tüm çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Karasu'ya 35 milyon TL'lik alt yapı yatırımları yapılacak!

Sakarya'nın kuzey bölgesini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Başkan Toçoğlu, bir müjde daha verdi. Toçoğlu, "Karasu'ya değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz.

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

saski sakarya yatırımları Haberi

saski sakarya yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen oturumda meclis üyeleri ilave 2 madde ile 72 gündemi karara bağladı. Büyükşehir Meclisi ayrıca Ağustos ayında meclisin tatile girmesini de oy birliği ile kabul etti. 


270 Milyonluk Yatırım 

Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilen 21 madde kapsamında SASKİ, şehir genelindeki alt yapı yatırımları için 270 Milyon TL'lik kredi yetkisi aldı. Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'da sağlam altyapı sorunsuz içmesuyu hedefiyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 


Türkiye'ye Örnek Olacak 

Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "Bugün Büyükşehir Meclisi'nde toplam değeri 270 Milyon TL olan altyapı ve içmesuyu yatırımları için kredi talebi alındı. Bu kapsamda Akyazı, Kaynarca,...