03 / 10 / 2024

satdların otopark olması

satdların otopark olması

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile hem şehirlerdeki park sorununun çözülmesi hem de vatandaşa daha fazla sosyal, kültürel ve alışveriş alam açılması hedefleniyor...

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

2023 iş yerleri kira zam oranı ne kadar? İş yer kira artış oranında sınırlama var mı?

Mayıs ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından kira zam oranları da netlik kazandı. Peki, 2023 iş yerleri kira zam oranı ne kadar? İş yer kira artış oranında sınırlama var mı? işte detaylar...

Rüya gibi iş vaatlerine kanmayın, tuzak olabilir!

Bilişim uzmanları, beyaz yakalıları yeni bir kimlik avı dolandırıcılığına karşı uyardı. Linkedin’de iş arayanların dikkatli olması gerektiğine dikkat çeken uzmanlar, siber suçluların global markaların İK yöneticisi kılığına girerek kullanıcıların kişisel bilgilerini çaldığını belirtiyor.

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

İslam Memiş, kırmızı alarm vererek yarın için dikkat çekti! Son dakika, acilen bakın!

İslam Memiş, uzmanlık alanı olan Altın ve Para Piyasaları konusunda yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Memiş, özellikle Perşembe (13 Nisan 2023) gününe dikkat çekti.

MEB 5 bin sözleşmeli personel alımında son dakika! 2023 taban puanları peş peşe açıklandı! Hemen bakın! 

KPSS-2023/4 MEB personel alımı başvuru sonuçlarının belli olmasından sonra, 2023 taban puanları merakla araştırılmaya başlandı. Peki MEB personel alımı taban puanları 2023 nasıl öğrenilir? 

İndirimli market alışverişleri için, kartınız olması yeterli! İşte yapmanız gereken çok basit

Market harcamalarınızı 150 TL indirimle almak artık mümkün. İndirimi kazanmak için o kartı asla cebinizden çıkarmayın.

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Grundig TV'lerde avantajlı fiyatları kaçırmayın! 

Kış şartlarının ve ekonomik koşulların zorlu olması elektroik ürünlerde de avantajların sunuşmasına sebep oluyor. Hepsi Burada, Grundig 65'' TV'lerde yüzde 5 indirim yapıyor. Premium kartlılara özel avantajı TV'lerini yenilemek isteyenleri de cezbediyor. İşte detaylar...

EYT’liye lokum gibi tatlı çifte müjde! Bu haberi görmeyen EYT'li kalmasın!

Emeklilikte yaşa takılanların emekli olmasını sağlayacak düzenleme Meclis kapısında... Yasanın çıkması ile beraber çalışan EYT'liler kıdem tazminatı alırken, aylığı bağlanır bağlanmaz promosyon da alabilecek. Tazminata taksit mümkün mü? EYT ile emekli olanlar tekrar çalışabilecek mi? İşte ayrıntılar

SGK’nın rapor ödemesine zam geldi! Artık ne kadar alacaksınız?

Çalışanlara ve emeklilere verilecek zam oranının belli olmasının ardından, buna bağlı ödeme kalemlerine de  birbiri ardına zam yapılıyor. SGK’nın raporlu olma durumunda verdiği ücret de arttı. Peki yeni rapor parası ne kadar oldu? Kimler alabilir?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasının ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı da peş peşe hesaplandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zammı buz kestirdi! Hemen peş peşe hesaplanan maaşlara bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasının ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zammı buz kestirdi! Hemen peş peşe hesaplanan maaşlara bakın!

satdların otopark olması Haberi

satdların otopark olması

Çevre Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre spor etkinliği ya da maç olmadığı günlerde atıl duran stadlar; otopark, alışveriş merkezi, sosyal alan olarak kullanılacak. 


ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, şehirlerin otopark ve sosyal tesis sorununu çözmek için harekete geçti. Bakanlığın Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile hem şehirlerdeki park sorununun çözülmesi hem de vatandaşa daha fazla sosyal, kültürel ve alışveriş alam açılması hedefleniyor. 


Kentsel alanın parçası Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğe göre, yapılacak yeni statlar ve spor tesisleri kentsel alamn parçası haline gelecek şekilde maç ve diğer faaliyetlerin dışındaki günlerde otopark, sosyal-kültürel tesis, lokanta, pastane ve alışveriş merkezleri olarak da kullanılabilecek. Örneğin bir stadyumda cumartesi günü maç varsa kalan günlerde atıl bekleyen yerler otopark ve alışveriş birimi olarak hizmet verebilecek. 


Yeni yapılacak 19 stattan başlıyor...