09 / 05 / 2024

satılık Asma Bahçeler evleri

satılık Asma Bahçeler evleri

Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, Narlıdere'de hayata geçirmeye hazırlandığı Asma Bahçeler projesiyle dikkat çekiyor. Asma Bahçeler projesi Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek hayata geçirildi.

İzmir Asma Bahçeler satılık daire!

Toplam 92 daireden meydana gelen İzmir Asma Bahçeler satılık daire fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiliyor.

Asma Bahçeler Narlıdere fiyat 2016!

8 blokta 92 daireden meydana gelen Asma Bahçeler Narlıdere Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor. Asma Bahçeler Narlıdere fiyat 2016...

Asma Bahçeler Evleri daire fiyatları!

Asma Bahçeler Evleri daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. Asma Bahçeler İzmir'de daireler oturuma hazır...

MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık!

Toplam 99 bin 858 metrekare arsa alanında yükselen projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık daire tipleri 4+1 'den başlıyor.

Yonca Villa Park Bahçeşehir satılık!

Yonca Villa Park Bahçeşehir satılık villa fiyatları villaların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Yonca Villa Park Bahçeşehir villalarının 2016 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık!

Satış ofisinin hazırlık aşamasında olduğu projede daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daireler en küçük 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit satılık!

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 2 blok halinde yükseliyor.

İzmir Asma Bahçeler'de yeni bir yaşam başlıyor!

Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlandı; daire teslimlerine Haziran ayı sonu itibariyle başlandı.Münir Tanyer, yapımında son aşamaya gelinen projeden ev satın alanların, kent merkezinde yazlık keyfi yaşayacağını söyledi.

Bahçeşehir Eval Park Evleri satılık!

İnşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlanması planlanan projede 870 daire yer alıyor. Bahçeşehir Eval Park Evleri satılık daire seçenekleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Bahçeşehir Eval Park satılık daire!

İnşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlanması planlanan projede 870 daire yer alıyor. Bahçeşehir Eval Park satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Bahçeşehir Eval Park satılık daire fiyatları!

Eval inşaat tarafından yükselen Bahçeşehir Eval Park Evleri daire tipleri 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarladı. Projede inşaat çalışmalarına Eylül ayı sonunda başlanması planlanıyor.Bahçeşehir Eval Park satılık daire fiyatları 4

Bahçeşehir Eval Park satılık!

Bahçeşehir Eval Park satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 36 ay içerisinde gerçekleşeceği proje 43 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Eval Park Bahçeşehir satılık!

Eval Park Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Teslimlerin 3 yıl sonra yapılması planlanan projede 870 adet konut ve 20 adet ticari ünite bulunuyor.

satılık Asma Bahçeler evleri Haberi

satılık Asma Bahçeler evleri

Geçtiğimiz günlerde Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Yeni Asma Genel Müdürü Tülay Ancan ve ekibi ile Yeni Asır köşe yazan Yunus Karakaya'yı Asma Bahçeler'de ağırlayan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Münir Tanyer, "Narlıdere'de yapımı devam eden ve Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları Asma Bahçeler projesini 2015 yılında sahiplerine teslim edeceklerini söyledi. 

Gayrimenkul doğru yatırım Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projenin, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olması mantığıyla yaratılmış kotlardan oluştuğunu dile getiren Münir Tanyer, "Dağ ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler, 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere 1+1, 2+1,3+1 tiplerinde toplam 98 konuttan oluşuyor. Tanyer inşaatın Narlıdere'de hayata geçirdiği Asma Bahçeler projesine göre dağ yamaçlarına kurulan...