07 / 07 / 2024

satılık gaziosmanpaşa daireler

satılık gaziosmanpaşa daireler

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Gaziosmanpaşa'daki satışta olan konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede fiyatlar 108 bin TL'den başlıyor maksimum 831 bin TL'ye kadar çıkıyor...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık!

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık daireler için ön talep toplanıyor. 36 bin metrekare arsa alanına sahip proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık!

Lansmanı 7 gün sonra yapılacak olan Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık daireleri A plus olarak tasarlandı. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler!

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler, satış ofisi, ödeme koşulları, teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı projesi Davutpaşa'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor...

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire!

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor. Essenora Gaziosmanpaşa konut projesinde 758 daire, 12 ticari birim ve 1 market yer alıyor...

satılık gaziosmanpaşa daireler Haberi

satılık gaziosmanpaşa daireler

950'li yılına kadar hayvancılıkla uğraşanların kurduğu ağıllarla bir kaç atölye tipi imalathanin yer aldığı Gaziosmanpaşa'nın ilçe olma serüveni 1952 yılında Balkan göçmenlerine devletin yaptırdığı evlerle başlıyor. 1960'lı yıllardan itibaren sanayinin Rami ve Eyüp'e kaymasıyla birlikte büyük bir ivme kazanmaya başlayan bölge, 2007 yılı itibariyle ortalama 1 milyon 13 bin kişinin yaşadığı dev ilçeye dönüşüyor. Doğu ve güneyden Eyüp ilçesi, batı ve kuzey batıdan Bayrampaşa ve Esenler ilçesi ve kuzeyden Sultangazi İlçesi ile çevrili olan Gaziosmanpaşa, 1958 yılına kadar Eyüp ilçesi Rami Bucağına bağlı Göktepe adını taşırken aşırı göç ve yapılaşma sonunu 1963 yılında Eyüp ilçesinden ayrılıyor ve Gaziosmanpaşa ismini alıyor. İlçenin en eski merkez semti olan Küçükköy, 200 yıl önce köy olarak kurulurken bugün birçok markalı konut projesine ev...