05 / 05 / 2024

satılık icra daireleri

satılık icra daireleri

Muğla Bodrum'da bulunan 17 daire Bodrum 1. İcra İflas İdaresi tarafından 16 Temmuz 2015 günü 11:00 ile 14:00 arasında pazarlık usulüyle 3 milyon TL'ye ihale ediliyor.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Hoşdere Avrupark Hayat Sitesi satılık!

Hoşdere Avrupark Hayat Sitesi satılık daireleri 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlanıyor. Proje Cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Gökada Mesa Evleri satılık!

Gökada Mesa Evleri satılık daireleri 6, 11 ve 16 katlı bloklar halinde yükselecek. Proje İstanbul Maltepe'de Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Trabzon N Tepe Konutları satılık!

Trabzon N Tepe Konutları satılık daireleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Trabzon N Tepe projesinde toplam 116 daire bulunuyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık!

Toplam 112 adet villadan meydana gelen Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık daireleri 4+1,5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık!

Lansmanı 7 gün sonra yapılacak olan Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık daireleri A plus olarak tasarlandı. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Torunlar 5.Levent Evleri satılık!

Torunlar 5.Levent Evleri satılık daireleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam 515 bin 977 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan projede toplam 4 bin 188 adet daire bulunuyor.

Mesa Koza 66 Evleri satılık!

Mesa Koza 66 Evleri satılık dairelerin tipleri 1+0!dan 6+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen projenin daireleri bloklarına göre farklılık gösteriyor.

Park Mozaik Tepe satılık daire!

Park Mozaik Tepe satılık daireleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje 10 blok ve 3 kule halinde yükseliyor.

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ satılık!

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ satılık daireleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daire fiyatları 134 bin 570 TL ile 158 bin 836 TL arasında farklılık gösteriyor.

satılık icra daireleri Haberi

satılık icra daireleri

SATIŞ ŞARTLARI VE USULÜ

1-Taşınmazların mahiyeti ve ayrıntılı niteliklerini açıklayan raporlar Bodrum 1, İcra Müdürlüğü 2011/1 iflas dosyasında ve İflas idaresi nezdinde görüş ve incelemeye açıktır. Talepleri halinde, alıcılar herhangi bir bedel ödemeksizin inceleyebilir. Masrafını karşılayarak örneğini alabilir.


2-Binalar, satış tarihine kadar görüş ve incelemeye açık olup, satışa iştirak edecek olanlar binaları yerinde görüp inceleyebilir.


3-Binalarla ve satışla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler İflas idare Memurluğundan ulaşabilir.


4-İlan tarihinden itibaren satıştaki taşınmazlar ile ilgili yazılı teklifler satış gününe kadar İflas idaresi Memurluğuna verilebilir. Teklifler imzalı, ekinde nüfus kimlik örneği, varsa vekalet örneği, şirket tekliflerinde ise imza sirküleri örneği taşınmaz alım yetki belgesi ile birlikte sunulmalıdır. Yazılı teklif sunanlar, satış günü hazır bulunarak vermiş oldukları yazılı tekliflerini, iflas İdare Memurları önünde diğer alıcıların tekliflerine...