20 / 05 / 2024

satılık Sağlıklı evler

satılık Sağlıklı evler

Covid-19 sonrasında çeşitli önlemler alınıyor. Karantina sürecinde birçok insan çoğu zaman evlerinden çıkamadı. Bu süreç insanlara yaşam alanlarını yakından inceleme fırsatı sundu.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan dairelerin fiyatları araştırılıyor. Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat! 

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Sağlıklı evlere talep artıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında konut tercihleri bir hayli değişti. Fiziksel koşulların insanların temel önceliği haline geldiğini söyleyen Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu belirtti.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

satılık Sağlıklı evler Haberi

satılık Sağlıklı evler

Koronavirüs (Covid 19) salgınının küresel bir hale dönüşmesiyle beraber devletler çeşitli önlemler alıyor. En yaygın kullanılan yöntemlerden biri de karantina uygulaması oluyor. İnsanlar bu süreçte çoğu zaman evlerinden çıkamadı. Bu süreç insanlara yaşam alanlarını yakından inceleyebiliyor.

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; yaşam alanlarındaki eksiklikler ve en acil ihtiyaçlarını nasıl karşılayacakları ön planda yer aldı. Öne çıkan ihtiyaçlardan biri de yaşam alanının insan sağlığı için yeterli olup olmadığı düşünüldü.

SAĞLIKLI EVLER KONSEPTİ YAYGINLAŞACAK

Dünyanın farklı ülkelerinde yarattığı konutlar ile insanlara farklı yaşam alanları sağlayan Yaşam Ayavefe göre önümüzdeki günlerde sağlıklı evler konsepti ile büyüyecek. 

Yaşam Ayavefe'nin konuyls ilgili açıklaması şu şekilde: “Salgın hayatımızdaki öncelikleri değiştirdi. Artık yaşam alanlarımız birinci önceliğimiz. Sağlıklı evler konsepti zaten insanların bu öncelikli ihtiyacından dolayı yaygınlaşacak. Yeni yapılan inşaatlarda...