23 / 07 / 2024

satış eğitimleri 2013

satış eğitimleri 2013

İyi bir satış uzmanı olmak isteyen hemen herkesin bilmesi gereken soruların yanıtını Satış Akademi’sinde Kürşat Tuncel veriyor...

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

GYODER Ön Ödemeli Konut Satış Eğitimi 11 Mayıs'ta!

GYODER Ön Ödemeli Konut Satış ve Taksitle Satış Sözleşmeleri Eğitimi 11 Mayıs'ta Avukat Sinem Çelik Tuncel tarafından verilecek...

Kürşat Tuncel'den İzmirli emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel gerçekleştirilecek.

Kürşat Tuncel'den Ankaralı emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel düzenlenecek. 

Emlak eğitimleri 9 Mart'ta başlayacak!

Gayrimenkul sektöründe emlak eğitimlerine başladı. Emlakta Satış Yükselten Uygulamalı Eğitimleri'nin ilki Hilmi Işıkören ve ortağı Belgin Benek tarafından 9 Mart'ta İstanbul'da başlayacak.

AGT usta eğitimleri ile sektöründe çıtayı yükseltiyor!

Kapıdan parkeye, ahşabın olduğu her iç mekanda ürün yelpazesiyle çözümler sunabilen AGT, usta eğitimleri ile de sektörüne değer katmaya ve çıtayı yükseltmeye devam ediyor. AGT, 2017’de de çalışmalarına gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı eğitimleri ile devam etmeyi planlıyor.

Adana'da Enerji Verimliliği Eğitimleri başladı!

Adana'da, Enerjisa tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik "Enerji Verimliliği Eğitimleri" etkinliği düzenlendi.

Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor!

Gayrimenkul Eğitmeni Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor. Eğitimin 1 günlük süresi 8 ders saati, 2 günlük süresi ise 16 ders saati..

Altın Emlak emlakçılık eğitimleri başladı!

Emlak sektöründe Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitimleri verme yetkisine sahip tek ve en köklü emlak franchising zinciri olan Altın Emlak, artık Anadolu Yakası’nda da eğitim vermeye başladı.

satış eğitimleri 2013 Haberi

satış eğitimleri 2013


Pek çok sektörün eksikliğini hissettiği kalifiye satış uzmanı yetiştirme konusunda Satış Küpü yepyeni bir çalışmayı hayata geçiriyor. 

Metro City Plaza Cube’de, 29 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan Satış Akademisi eğitim programında iyi bir satış uzmanının bilmesi gereken konular katılımcılara aktarılacak. 

Satış Küpü kitabının yazarı ve Satış Küpü şirketinin yönetim kurulu başkanı olan Kürşat Tuncel tarafından verilecek olan eğitim, tam gün sürecek… 


Eğitim programı çerçevesinde katılımcılara “Taktik Satış”, “Pazarlama Temelli Satış” ve “Satışın Demografisi” ana başlıkları altında bilgiler aktarılacak… 

“Güven kazanmak, müşteriyi tanımlamak, doğru soruları sormak, satış kapatmak, temel ikna teknikleri, itiraz edenlerin direncini kırmak, kişisel imaj, etkili sunum” gibi konular Taktik Satış bölümünde irdelenecek. 

“Beyni etkileyen uyarıcılar, beyni etkileme yöntemleri, mesajın yapı taşları, duyusal satış” gibi konuların detayları ise Pazarlama Temelli Satış bölümünde katılımcılara...