07 / 05 / 2024

satış ofisi çalışanı

satış ofisi çalışanı

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Si Yapı Seda Hercan, satışların yanı sıra satış ofisi çalışanlarının motivasyonuna da değindi...

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Konak Folkart Vega satış ofisi!

Konak Folkart Vega satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dikey bloklardan oluşan projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor. 

Marina Ankara satış ofisi!

Marina Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2 bin 566 daireden oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor.

Nidapark Kayaşehir satış ofisi!

Nidapark Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçiriliyor.

Kartal Versus Dragos satış ofisi!

Toplam 114 daireden oluşan Kartal Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. Kartal Versus Dragos satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Niğde Emlak Konut satış ofisi!

Toplam 7 blokta 349 adet daire ve 16 adet ticari üniteden oluşan Niğde Emlak Konut satış ofisi adresi ve telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Triyanda Masal Torbalı satış ofisi!

Triyanda Masal Torbalı satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 317 konuttan oluşan Triyanda Masal Evleri'nde daireler bu yıl 29 Ekim'de teslim ediliyor...

Helis Moon Rezidans satış ofisi!

Helis Moon Rezidans satış ofisi ile 0216 488 308 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Arsa alanı 19 bin metrekareden oluşan projede konut bloğu, ofis bloğu, mağaza ve sosyal alanlar yer alıyor.

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi!

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi ile 444 6 777 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. 5 bloktan oluşan projede 1.200'ün üzerinde konut yer alıyor.

Soğanlık Anatolium Marmara satış ofisi!

Soğanlık Anatolium Marmara satış ofisi iletişim için 0212 350 11 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat alanı 230 bin metrekareden oluşan proje Kartal Merkez'e 4 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 431 daire ve 14 dükkandan oluşan Brooklyn Life Rezidans Fikirtepe projesinde daire teslimleri Haziran 2017'de yapılıyor...

Atmaca Bahçeşehir Villaları satış ofisi!

Atmaca Bahçeşehir Villaları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 225 bağımsız birimden oluşan Atmaca Bahçeşehir Villaları projesinde evler 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Zeytinburnu Beyaz Park satış ofisi!

Zeytinburnu Beyaz Park satış ofisi ile 0212 481 24 24 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplam 370 tane konuttan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

satış ofisi çalışanı Haberi

satış ofisi çalışanı
Si Yapı Seda Hercan'ın konuşması:


Ben de iyimser bakanlardanım şu anda Ümraniye Ataşehir'de 200 konutluk bir proje satışa çıkaracağız. Brokrasiye takıldık. Ruhsat aldıktan sonra diyelim. Belediyeye takıldık. O yüzden kısa süreli merkez bölgesinde olduğumuz için satışları bitireceğimizi düşünüyorum. Satışçıların motivasyonu her zaman yüksek olmalı. Neticede olumsuz düşünmüyorum.