06 / 05 / 2024

satş ofislerinde 2018 trendleri

satş ofislerinde 2018 trendleri

Her geçen gün daha da önem kazanan satış ofisleri biçim ve anlayış değiştirerek, her bir gayrimenkul projesi için öncelikli bir yatırım alanı halini alıyor. Peki, satış ofislerinde 2018 trendleri nelerdir?

Yabancıya konut satışı 2018 ile 2022 arasında yüzde 172 arttı! Ucuzlayan TL gayrimenkule talebi uçurdu! 

Ucuzlayan TL ile beraber yabancılara konut satışı 2018 yılından 2022 yılına kadar yüzde 172 yükselirken, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar ise neredeyse kiralarını ödeyemeyecek duruma geldi. Peki en çok hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul aldı?

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerde satışın başlamasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti.

2018-2021 yıllarında satılan araziler meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bakanlık tarafından 2018-2021 yılları arasında satışı yapılan arazilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarındaki arsa satışlarından zarara uğratıldığı iddiası!

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarında icra yoluyla 8 gayrimenkulün satışından 3 milyon lirayı aşkın zarara uğratıldığı öne sürüldü.

Konut talebi 5’e katlandı!

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal yaptığı açıklamada, konut talebinin bugünlerde 4’e, 5’e katlandığını, çağrı merkezleri ve satış ofislerinde canlılığın gün geçtikçe arttığını söyleyebiliriz” dedi.

Kovid-19 sonrası konut sektörü canlanacak mı?

Türkiye genelinde konut satışları 2018 yazında gerilemeye başlamış, bir yıl boyunca bu gerileme sürmüştü. Ağustos’tan sonra satışlar tekrar yükselmiş, bu yılın başında baz etkisinin de desteğiyle ciddi bir artış yakalamıştı. Peki Kovid-19 sonrası konut sektörü canlanacak mı?

İnşaatçılar 'online satış'a geçti!

Koronavirüs salgını nedeniyle satış ofislerinde online satış dönemi başladı. Azalan konut satışlarını online ile artırmak isteyen müteahhitler ilk satışlarını yabancılara yaptı.

Konut satışları baz etkisiyle yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre, kasım ayında ülkemizde 138 bin 372 adet konut satıldı. 2018 yılının kasım ayında bin 626 adet konut satılmıştı. Buna göre kasım ayında konut satışlarında yıllık bazda yüzde 54,4'lük artış yaşanmış durumda...

Küresel silah endüstrisi büyümeyi sürdürdü!

Dünya genelinde silah satışları 2018'de bir önceki yıla göre yüzde 4,6 artış gösterirken, Türk firmaları, 2017'de girdiği başlıca 100 silah üreticisi şirketler listesindeki yerini korudu.

Antalya'da yabancıya konut satışı rekor kıracak!

Antalya'da 2019 yılının ilk 9 ayında yabancılara yapılan konut satış adedi 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 19'luk artışla 6 bin 257'ye ulaştı...

Lüks konutun zamana ihtiyacı var!

Başkent Ankara’daki konut satışları 2018 Aralık'tan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi Genel Müdürü Barış Barçak yaptığı açıklamada, "Bu hareketin şimdilik daha çok düşük segment konut projelerinde satış işlemleriyle sonuçlandığını görüyoruz" diye konuştu.

İzmir’de Ağustos ayında 6 bin 25 konut satıldı!

İzmir’de ağustos ayı konut satışları, 2018 Ağustos’a göre yüzde 19 oranında artış göstererek 6 bin 25 oldu.

Konut satış ofislerinde bayram mesaisi!

Merkez Bankası’nın geçtiğimiz haftalarda yaptığı faiz indirimi sonrasında kamu bankaları da konut kredi faiz oranlarını yüzde 0,99’a çekmesi bayramda satış ofislerini hareketlendirdi.

satş ofislerinde 2018 trendleri Haberi

satş ofislerinde 2018 trendleri

Satış ofisleri, inşaat ve gayrimenkul projelerinde bir hayli öneme sahip. Satış ofisleri, gayrimenkul sektöründeki yeni yaklaşımlardan, tüketici ihtiyaçlarının değişiminden, mimari, iç mimari trendlerden ve pazarlama alanındaki yeni eğilimlerden fazlasıyla etkilenerek her geçen gün daha da önem kazanıyor. 

Özellikle markalı konut projelerinin satış ofisleri biçim ve anlayış değiştirerek, her bir gayrimenkul projesi için öncelikli bir yatırım alanı halini alıyor. 

Uzun yıllar gerek yurtiçi, gerekse yurtdışında birçok satış ofisi konsepti gözlemlemiş ve tasarlamış bir tasarımcı olarak hayata geçirilmesi planlanan projenin vizyonunu ve konseptini satış ofisini ziyaret eden müşterilere yansıtmak, yaşatmak, müşterinin satın alım kararını verme sürecinde etkili bir ortam yaratmak adına en etkili pazarlama yöntemlerinden bir tanesi. Kuşkusuz iyi tasarlanmış, sıcak, standartları olan ve vaad edilen yaşamı yansıtan satış ofisleri satış yapacak ekibe...