05 / 05 / 2024

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatlar

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatlar

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatları 210 bin TL'den başlayarak değişiyor. Satya Yayalar projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Satya'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!

Satya markası ile tanınan Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin geçici mühlet süresi 2 ay daha uzatıldı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi 30 Kasım'da basına tanıtılacaktı ancak Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi.

Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi basına tanıtılıyor. Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da yapılacak. 

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

Satya Yayalar basın toplantısı 28 Nisan'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Satya Yayalar projesinin basın toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Satya Pendik Yayalar'da ön talep toplanıyor!

Yenilikçi anlayışıyla sektöre farklı bir soluk getiren Satya’nın, ön talep toplamaya başladığı İstanbul Pendik’teki yeni projesi büyük ilgi gördü.

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatlar!

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatları 210 bin TL'den başlayarak değişiyor. Satya Yayalar projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Satya Pendik Yayalar fiyatları 210 bin TL'den başlıyor!

Satya Yapı'nın Pendik Yayalar'daki 336 konutluk yeni projesinde daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor...

Yıldız Lojistik Geri Dönüşüm İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Lojistik Geri Dönüşüm İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Pendik, Yayalar Mahallesi'nde kuruldu.

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatlar Haberi

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatlar


İstanbul Pendik ilçesine bağlı Yayalar Mahallesi'nde yeni projeye başlayan Satya İnşaat, ön satışlara başladı. Satya Yayalar projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor.


1+1 ve 3+1 dairelere yer verilen Satya Yayalar projesi dört blokta 340 adet konut ve 20 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede teslimler Aralık 2018 yılında yapılıyor.


Satya Yayalar projesinde7 0 metrekare 1+1 daireler 210 bin TL ile 275 bin TL, 125-145 metrekare 3+1 daireler 375 bin TL ile 585 bin TL aralığında değişen fiyatlardan satılıyor.


12 bin metrekare alanda yükselen Satya Yayalar projesinde yüzme havuzu, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi ortak alanlar olacak. Projede tamamı peşin ödemelere yüzde 10 iskonto uygulanıyor.



Adres: Yayalar Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No: 38


Tel: 444 96 42

Web: www.satya.com.tr

Gülcihan...