17 / 05 / 2024

Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud

Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP işbirliğinde ve İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği(İMSİAD) destekleriyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, Araplardan büyük ilgi gördü.

Putin ve Kral Selman petrol piyasalarını görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde, Kovid-19 salgını ve petrol piyasalarındaki gelişmeleri ele aldığı açıklandı.

Saud İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saud İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Majed Abouzaknen, Mohamad Abozaknen ve Abdıullah Alsagr ortaklığında kuruldu. 

Suudi Arabistan'da gayrimenkulü olan Katarlılara ambargo!

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, istisnasız tüm hacıların güvenliğinin sağlanması konusunda Hac ve Umre Bakanlığına talimat verdiği bildirildi.

Saudı Amlak Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Saudı Amlak Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Hakkı Çelik ve Muhammet Salih Sancak imzasıyla kuruldu.

Suudi Arabistan Kralı halkına ev sözü verdi!

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud, "Vatandaşlarımız için gerekli konut ve iyi bir yaşam kalitesini sağlamak temel önceliğimizdir" dedi.

Suudi Arabistan eski prensinin evi ve eşyaları satışa çıktı!

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Sultan bin Abdulaziz'in Londra'daki 45 odalı malikanesi, 2011'deki ölümünden bir yıl sonra 470 milyon dolara satışa çıkarıldı. 3 yıl boyunca satılamayan evin eşyaları açık artırma ile satılacak.

İşte Suudi Prens'in New York'taki lüks evi!

Suudi Prens Nawaf bin Sultan bin Abdulaziz Al Suud New York'ta kendine 49 milyon dolara bir daire aldı. Prens senede bir iki kez geldiği Amerika'da burada kalıyor.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa'da yatırım için arazi baktı!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Arabistan prensi Bursa'ya sağlık kenti kurmak istiyor!

Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud başkanlığındaki Arap heyet Bursa’da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istediğini açıkladı.

35 bin yatırımcı Emlak 2014 Fuarı'nda buluşuyor!

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılması bekleniyor Bugün kapılarını açan fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al - Saud da katılacak.

CNR Emlak Fuarı’na Arap ilgisi devam ediyor!

CNR ve House of Consultancy işbirliği ile CNR Emlak Fuarı’na getirilecek Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud’un ülkeye önemli yatırımlarda bulunması bekleniyor.

Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud Haberi

Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud
Bursa ve çevresinde yapımı devam eden ve projelendirilen pek çok lüks konuta ilgi gösteren, Suudi Arabistan, Bahreyn, Kuveyt, Katar gibi ülkelerden gelen Arap yatırımcılar; hem mevcut projelere ilgi gösterdi hem de yeni yatırımlar için arazi baktı. 


Bursa İnşaat Fuarı’na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı. 


Projeyle ve fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Prens Al Saud, “Ben ve beraberimde gelen arkadaşlar gelecek için yatırım yapmayı düşünüyoruz. Bu ziyaretimizin sonunda kendi aramızda bu yatırımlara karar vereceğiz. Kurmayı planladığımız sağlık şehrinde  Türkiye ve dünyadan insanlar hem tedavi olacak hem de kent ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacaklar” dedi. 


Fuara...