19 / 05 / 2024

Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud

Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud

Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud başkanlığındaki Arap heyet Bursa’da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istediğini açıkladı.

Saud İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saud İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Majed Abouzaknen, Mohamad Abozaknen ve Abdıullah Alsagr ortaklığında kuruldu. 

Saudı Amlak Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Saudı Amlak Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Hakkı Çelik ve Muhammet Salih Sancak imzasıyla kuruldu.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa'da yatırım için arazi baktı!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Arabistan prensi Bursa'ya sağlık kenti kurmak istiyor!

Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud başkanlığındaki Arap heyet Bursa’da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istediğini açıkladı.

35 bin yatırımcı Emlak 2014 Fuarı'nda buluşuyor!

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılması bekleniyor Bugün kapılarını açan fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al - Saud da katılacak.

Prens Sultan Bin Muhammed Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşıyacak!

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud, 18 milyon dolara satın aldığı 3 konağın havuzunu birleştirerek Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşımaya hazırlanıyor.

Suudi Prens Al Saud İstanbul'da mini saray yaptırıyor!

Suudi Prens Abdul Aziz Bin Fahd Faisal Al Saud İstanbul'da mini saray yaptırıyor...

Suudi Arabistan, restorede Kapadokya'yı örnek alıyor!

Altes Prens Sultan Bin Salman Bin Abdullaziz Al Saud,  Kapadokya 'da yapılan restorasyonlara dikkati çekerek, 'Buradaki uygulananları  Suudi Arabistan 'a götürüp, eski köyleri ve eski binaları restore edip, turizme  kazandırmak istiyoruz' dedi

Güzeltepe Konutları`nda 118 bin YTL`ye Eylül`de teslim

'Yeni Gebze' bölgesinde inşa edilen Güzeltepe Konutları'nda fiyatlar 118 bin YTL'den başlıyor, 258 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Proje Eylül ayında teslim edilecek.

TOKİ 5 yılda 283 bin konut yaptı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 1 Ocak 2003-28 Kasım 2007 tarihleri arasında 283 bin 147 konut yaptı.

177 bin YTL‘ye Japon esintisi

Japon mimarisinden esinlenerek inşa edilen İkebana Evleri'nde konutların yüzde 70'i satıldı. Haziran ayında teslim edilecek projede fiyatlar 177 bin YTL ile 603 bin YTL arasında.

Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud Haberi

Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud

Suudi Arabistan Prenslerinden Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud ile Mekke’de yapılan 33 katlı bin 314 daireli Zemzem Towers’ın satışını gerçekleştiren Mass İntarnational CEO’su Nail Alamirah’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 40 kişilik heyet Bursa inşaat fuarını gezdi. 


Bursa Ticaret Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ın da eşlik ettiği ziyarette Arap heyet, gayri menkul projelerini inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Ziyarrette özellikle Mudanya tarafında yapılan binalara ilgi gösteren Arap heyet, binaların büyüklüğü, kullanım alanı, spor ve oporak alanı ile ilgili eklentilere ilgi gösterdi. 


BURSA VE ÇEVRESİNDE ARAPLARA 50 BİNİN ÜZERİNDE KONUT SATILDI

Ziyaret sonunda basın mensuplarına açıklamada bulunan Bursa Ticaret Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ise inşaat fuarına ilk defa gayri menkulu koyduklarını belirterek, “Firmalarda çok güzel hazırlanmışlar. Büyük çoğunlu projelerin hepsinin...