21 / 05 / 2024

Savaş Gülser torbalı

Savaş Gülser torbalı

Emlak sektöründe faaliyet gösteren Savaş Gülser, ikinci emlak ofisini İzmir Torbalı'da açtı. Gülser, 7 yıldır bu sektörde olduklarını belirtti.

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Altın almak veya satamka isteyebnler heyecanla güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son günnderde düşüşe geçen altın fiyatlarında ''savaş etkisi görüldü ve altın fiyatları resmen fırladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Ekim altın fiyatları kaç lira?

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Rusya Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşmasını askıya aldı

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamaya göre, Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşması askıya alındı. Rusya, bu karara gerekçe olarak ise devam eden savaşı gösterirken "Terör eylemi" vurgusu yaptı.

Kabus gibi bir haftayı geride bırakan kripto paralarda toparlanma sinyalleri geldi! Bitcoin geri mi dönüyor?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasası oldukça kanlı bir haftayı geride bıraktı. Bazı altcoinlerde kayıplar yüzde 100'e yaklaşmışken kripto paraların şahı Bitcoin'de tam bir ayı-boğa savaşı gözlendi. İşte piyasalarda son durum...

Savaş kıtlığı başladı! Ülkeden buğday çıkışını yasakladılar, artık göndermeyecekler

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, günlük hayatı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak Hindistan, ülkedeki buğday ihracatını yasakladı.

Havalimanında tüyler ürperten görüntüler! Her yerden istilacı karınca, akrep ve yılanlar ortaya çıktı

Dünyada son birkaç yıldır insanlık birbiri ardına problemlerle boğuşuyor. Çin'de başlayıp insanlığa kök söktüren pandemi bitiyor derken, Rusya Ukrayna savaşı, gıda ve enerji krizi patladı. Tüm bu yetmezmiş gibi dünyanın farklı bölgelerinden sıradışı haberler geliyor..

Ukrayna Rusya savaşı gıdayı vurdu! Fiyatlar rekor kırdı!

Evrensel gıda fiyatları rekor kırarak zirvede yerini aldı. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) açıklamasına göre evrensel gıda fiyatlarının süt ürünleri ve bitkisel yağlar başta tutulmak üzere Şubat ayında gelmiş geçmiş en yüksek seviyeye ulaşmış olduğunu duyurdu.

Rusya Ukrayna savaşı gümüşü vurdu! Gümüş düşüşe geçti...

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş kapanışta kaç lira oldu?

Gülser Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gülser Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Aslan tarafından kuruldu. 

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Güzel tarafından kuruldu.

Torbalı'da riskli alan olarak ilan edilmesi istenen yerler TBMM gündeminde!

İzmir'in Torbalı ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Savaşlı İnşaat Turizm Gıda ve Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşlı İnşaat Turizm Gıda ve Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Savaşlı tarafından kuruldu. 

Aglrt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aglrt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Göçgen tarafından kuruldu. 

Savaş Gülser torbalı Haberi

Savaş Gülser torbalı

İzmir Torbalı'nın lokomotifi olan inşaat sektöründe, yeni gelişmeler ve yatırımlar yapılıyor. Uzun yıllar Torbalı'da bu sektörde faaliyet gösteren Savaş Gülser, geçtiğimiz günlerde yeni bir yatırımla emlak ve gayrimenkul danışmanlığı ofisini hizmete açtı. Merkezi Ayrancılarda bulunan Mühür Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık ofisinin Torbalı şubesi, Tepeköy Mahallesi 3024 Sokak'ta SGK binası arkasında faaliyete geçti. Mühür Emlak, Gayrimenkul ve Danışmanlık, kurumsal yapısıyla dikkat çekiyor. 7 yıldır bu sektörde olduklarını ifade eden Savaş Gülser, "Firma olarak, ciddi, güvenilir ve kurumsal bir hizmet vereceğiz. Güven unsuruna dayalı hizmetimiz ile sektörde farkımızı ortaya koyacağız" dedi. 


AYRANCILARIN MARKASI 

Son 17 yıldır büyük bir sıçrayışın yaşandığı inşaat sektörü, Torbalı'nın gelişimine büyük katkı sağladı. Yılda ortalama 6 bine yakın evin satıldığı ilçede yüzlerce müteahhit faaliyet gösteriyor. İnşaat sektörü, müteahhitlerin yanı...