13 / 05 / 2024

Savaş Ünsal inşaat sektörü kobi

Savaş Ünsal inşaat sektörü kobi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, küçük ve orta boy işletmelerin (KOBÎ) gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde istihdamı sağlayan grubu oluşturduğunu vurgulamıştı. Eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, "En çok KOBİ inşaat sektöründe" dedi..

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

İnşaat malzemesi ihracatı rekor kırıyor!

Intermax Logistics, Avrupa’ya taşıdığı inşaat malzemelerini yüzde 30 artırmayı hedefliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çelikel, İnşaat malzemesi ihracatının rekor kırdığını belirterek önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Konutta fiyatlar arttı! İnşaat sektörü hareketlendi...

Türkiye İMSAD Mart-Nisan 2022 Sektör Raporu’nda yer alan verilere göre, yüksek enflasyon iç pazarı, savaş ihracat pazarını etkiledi. Konut tekrar yatırım aracı olarak ön plana çıkarken, inşaat sektörü de hareketlendi. 

İnşaat sektöründe büyük fırtına! Demir fiyatları uçtu!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi inşaat sektörünü de etkiledi. Geçen hafta demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira olmuştu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Savaşlı İnşaat Turizm Gıda ve Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşlı İnşaat Turizm Gıda ve Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Savaşlı tarafından kuruldu. 

Suriye, İranlı inşaat şirketlerinin radarında!

Suriye’de savaş sonrası çalışmalar yapılıyor. İranlı inşaat şirketleri Suriye’nin başkenti Şam’ın kenar mahallelerinde birçok proje inşa etmeye hazırlanıyor.

Savaş Yükselyalçın: İnşaat sektöründe kriz yok!

Adana'da Aklı Selim İnsanlar Derneği Başkanı Savaş Yükselyalçın, inşaat sektöründe kriz olmadığını söyledi. Yükselyalçın, müteahhitlere önemli önerilerde bulundu.

İnşaat sektörü yurt dışı pazarlara ağırlık veriyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün yaptığı açıklamada, inşaat sektörünün, son dönemde iç pazara alternatif olarak, tüm jeopolitik risklere ve ticaret savaşlarına karşın yurt dışı pazarlara daha fazla ağırlık vermeye başladığını söyledi.

İnşaat sektörü Suriye’yi bekliyor!

ANTMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Karataş, Suriye savaşında yaşanan yıkımın Türk inşaat sektörünü tek başına senelerce ayakta tutabilecek bir şantiye alanına döneceğini söyledi.

Suriyeli inşaat mühendisi Türkiye'de konut yapmak istiyor!

Suriye'de, iç savaştan önce inşaat mühendisi olarak çalışan Navaf Ebu Raşit Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduktan sonra mesleğini yapabilmenin hayalini kuruyor. Raşit, "Yıllarca evler, iş merkezleri ve okullar inşa ettik. İnşaat mühendisi olarak Şam'daki birçok yapıya elim değdi.''dedi.

Bu yıl istihdamda başı inşaat çekecek!

Bu yıl istihdamda inşaat, hizmet ve gıda sektörleri başı çekecek. Savaş Ünsal, "2016 yılında da bu sektörlerin büyüme çizgilerini sürdüreceği ve istihdamın lokomotif sektörleri olacakları görüşündeyiz" dedi.

Savaş Ünsal inşaat sektörü kobi Haberi

Savaş Ünsal inşaat sektörü kobi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, küçük ve orta boy işletmelerin (KOBÎ) gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde istihdamı sağlayan grubu oluşturduğunu vurgulamıştı. İnsan kaynakları sitesi Eleman.net, Türkiye'nin KOBİ haritasını çıkardı. Eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, son beş yılda KOBÎ sayısının 8 kat arttığım belirterek, "KOBİ'lerden en büyük payı inşaat, gıda, tekstil ve imalat sanayi alıyor"...