29 / 04 / 2024

Savranoğlu hakkında

Savranoğlu hakkında

Savranoğlu'ndan 47 milyon dolarlık AVM yatırımı GÜLİZ YİLDİZ ZEBEN Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişe sahip İzmirli bir şirketler grubu olan Savranoğlu, İzmir'e yeni bir yatırım daha kazandırmanın gururunu yaşıyor.

Kanal İstanbul: Ekrem İmamoğlu hakkında inceleme başlatılması neden tartışma yarattı?

İçişleri Bakanlığı'nın Kanal İstanbul projesini eleştiren afişler sebebiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlattığı inceleme gündeme oturdu. Hukukçular da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Soylu hakkında suç duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili 27 konuda soruşturma izni veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve müfettiş Arif Yıldırım hakkında suç duyurusu yaptı. Suç duyurusunu İmamoğlu'nun avukatı gerçekleştirdi...

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Taş Yapı davasında Aykurt Nuhoğlu ifade verdi!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, hakkında "hakaret" suçundan başlatılan soruşturma nedeni ile bugün ifade verdi.

Ali Ağaoğlu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

İş adamı Ali Ağaoğlu hakkında, kadınları aşağıladığı gerekçesiyle başlatılan savcılık soruşturmasına takipsizlik kararı verildi.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Aziz Kocaoğlu, Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında konuştu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir Katı Atık Bertaraf Tesisi hakkında verilen kararı değerlendirerek yorum yaptı.

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma başlatıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

Halil Demir Ödemiş teleferik projesi hakkında bilgi verdi!

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından önemi hakkında bilgi verdi...

Savranoğlu hakkında Haberi

Savranoğlu hakkında


Savranoğlu'ndan 47 milyon dolarlık AVM yatırımı GÜLİZ YİLDİZ ZEBEN Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişe sahip İzmirli bir şirketler grubu olan Savranoğlu, İzmir'e yeni bir yatırım daha kazandırmanın gururunu yaşıyor. Deri, otelcilik, inşaat, zeytinyağı sektörlerinde Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan grubun ilk alışveriş merkezi yatırımı olan İzmirpark sonbaharda açılıyor. Savranoğlu Grup Yönetim Kumlu Başkanı Mehmet Sina Savranoğlu, Yönetim Kumlu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu, Genel Müdür Dr. Şükrü Aslanyürek, Proje Yöneticisi Murat Erman, Proje Mimim Ziya Canbazoğlu ve AVM Müdürü Fulya Doğan Gülsün, Best Western Hotel Konak'ta düzenledikleri toplantı ile projenin lansmanını gerçekleştirdi. 


İzıııir için harcamak vizyonumuz Yatırımlardan doğan kazançlarını yine İzmir için harcamayı şirketin vizyonu haline getirmiş olan Savranoğlu'nun gerçekleştirdiği, İzmirpaık AVM Projesi'niıı yatın m bedeli 47 milyon doku'...