02 / 05 / 2024

savunma ve hudut güvenliğine yönelik yapılar

savunma ve hudut güvenliğine yönelik yapılar

Resmi Gazete tarihi 28 Temmuz 2013 Pazar olan ve 28721 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan 47 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu İlke Kararı haberimizde...

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Devlet kurumları, MEB, Jandarma, Adli Tıp, SGK, YÖK ve Milli Savunma Üniversitesi personel, memur alımı başladı! 

Devlet kurumlarına, KPSS 2023/2 merkezi atama tercih süreci, 20 Aralık 2023 tarihinde başlayacağı açıklandı. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim almış adaylar arasından tercihler yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Mst Savunma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Savunma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Canmert ve Mete Yakın ortaklığında kuruldu.

Muvazzaf subay olmak isteyenlere müjde! Milli Savunma Bakanlığı alımları başlattı! Hemen başvurun!

Milli Savunma Bakanlığı, yayımladığı ilanla muvazzaf subay istihdam edeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

Türkiye savunma sanayiinde küresel aktör oldu!

Türkiye; kara, deniz ve hava araçları, uzay sistemleri, ağır ve hafif silahlar, radar ve elektronik harp sistemleri gibi alanlarda ürettiği yüzlerce ürünü ile savunma sanayiinde artık dünyada adından söz ettiren bir ülke haline geldi.

Savunma Sanayii Başkanlığı yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Savunma Sanayii Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda tüm kadrolar ve başvuru koşulları tek tek paylaşıldı.

Salih Kul nerede doğdu? Genelkurmay’da ve Milli Savunma Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kul hangi alanlarda görev aldı? Evli mi ve İngilizce biliyor mu? İşte Salih Kul ile ilgili merak edilenler...

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

savunma ve hudut güvenliğine yönelik yapılar Haberi

savunma ve hudut güvenliğine yönelik yapılar

Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu İlke Kararı!

21 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da yapılan toplantı sırasında alınan kararlara göre, doğal sit alanlarında zaruret arz eden yerlerde artık devletin güvenlik ve emniyeti için inşa yapılabiliyor.


28 Temmuz 2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu İlke Kararı aşağıda bulunuyor.



"İLKE KARARI


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


Toplantı No. ve Tarihi :   17-21/05/2013                                                                        

Toplantı Yeri :  ANKARA


Karar No. ve Tarihi :   47-21/05/2013                                  ...