18 / 05 / 2024

Saxo Bankın Makro Strateji Müdürü Christopher Dembi

Saxo Bankın Makro Strateji Müdürü Christopher Dembi

Saxo Bank'ın Makro Strateji Müdürü Dembik: "Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir. Rezerv zorunlulukları da biraz daha düşürebilir" dedi.

ING emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle  hesaplara tam 18 bin TL yatırılıyor!

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren haber bu defa ING Bank'tan geldi. ING Bank pek çok emeklinin gündeminde yer alan emekli promosyon rakamlarını arttı açıkladı. İşte ING Bank'ın Nisan 2024 emekli paketi...

ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi, yeni paketi duyanlar bankanın kapısında kuyruk oldu!

Bankalar arası rekabet giderek kızışırken, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi. İşte ING Bank'ın emeklilerin yüzünü güldüren o kampanyası...

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Milyonlarca emekliye müjdeli haber ING Bank'tan geldi!

ING Bank, emeklileri memnun edecek yeni rakamlarla güncellenmiş emekli promosyonlarını duyurdu. İşte ING Bank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

ING Bank emekliye dev müjdeyi verdi: Ekim ayı emekli promosyon rakamları açıklandı

Milyonlarca emekli için sevindirici bir haber, ING Bank'tan geldi. ING Bank, emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurarak emeklilere müjde verdi. İşte ING Bank'ın güncel emekli promosyon rakamları...

ING Bank'tan hoş geldin faizi... Bu kampanya ezberleri bozacak. Paranızı istediğiniz zaman alacaksınız

ING Bank'ın turuncu hesap imkanı devam ediyor. Banka tarafından turuncu hesapta hoş geldin faizine ilişkin yeni detaylara yer verildi.

Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belli oldu!

Dev Bank MUFG Bank'ın analistlerinden dolarla ilgili öenmli açıklama geldi. Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belşi oldu!

ING Bank'tan mükemmel güncelleme! Promosyon rakamları emeklileri mutlu etti

Asgari ücretin yükselmesinin ardından emekliler ve emekli yakınları da banka promosyonlarında meydana gelecek güncellemeyi merak ediyordu. ING bank vatandaşın bu merakını giderici paylaşımı yaptı İşte ING Bank'ın güncel promosyonları.

ING Bank'tan Mayıs ayına bomba veda! Emekliler adeta bayram edecek 

ING Bank, emeklilerin yüzünü güldürecek haberi müşterileri ile paylaştı ve emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. İşte ING Bank'ın güncel emekli promosyon rakamları.

ING'den bomba promosyon! Emekliler bu habere bayram edecek

ING Bank emeklilere müjdeli haberi verdi ve emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. ING bank Milyonlarca emekliye sevinecekleri haberi verdi. İşte ING Bank'ın Mayıs ayı için güncel emekli promosyon kampanyası...

ING Bank'tan emeklilere müjde! Promosyon tutarı herkesi şaşırttı 

ING Bank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. Milyonlarca emekli vatandaşa müjdeli haberi duyurdu. Emeklilere Mayıs ayında  vazgeçilmez rakamları sunana banka müşterilerini cezbetmeye devam ediyor. İşte ING Bank'ın en güncel emekli promosyon rakamları

Vakıfbank'tan fırsat dolu emlak kampanyası: 3+1 daire 335 bin TL'ye!

Vakıbank, 3+1 daireler için düzenlediği kampanya ile uygun fiyatlar sunuyor. Sadece 335 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün. Detaylı bilgi için Vakıbank'ın resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Saxo Bankın Makro Strateji Müdürü Christopher Dembi Haberi

Saxo Bankın Makro Strateji Müdürü Christopher Dembi

Saxo Bank'ın Makro Strateji Müdürü Christopher Dembik, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB), Türk lirası ve ekonomiye ilişkin süreci ele alışının oldukça iyi olduğunu belirterek, "Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir." dedi.


İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Dembik, konjonktürel dalgalanmaların sonunda ABD ve Avrupa'da ekonomik durgunluğun yaşanacağını ve ekonomik resesyonla karşı karşıya kalınacağını ifade etti.


Merkez bankalarının küresel bağlamda ekonomik durumu etkileyecek kapasiteden yoksun olduğuna işaret eden Dembik, ABD, Japonya ve birçok ülkede ekonomik durumun iyi olmadığını ve para politikalarının yetersiz kaldığını vurguladı.


Dembik, İngiltere, Japonya ve Avusturya dahil pek çok ülkenin merkez bankalarının para politikalarında sınıra ulaştığını düşündüğünü kaydederek, "Gelecek çeyrek içerisinde mali politikaların tekrar sürece dahil olacağını söyleyebiliriz. Avrupa ülkelerinin 3'te 1'i halihazırda mali politikaları ve mali teşviki hayata geçirme...