02 / 06 / 2024

Say Reklam Yapı Dekorasyon borsi iştirak

Say Reklam Yapı Dekorasyon borsi iştirak

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Borsi GmbH & Co. KG'nin (Borsi) %49,9 hissesinin şirket üzerine geçtiğini bildirdi..

Kahramanmaraş depremiyle ilgili kan donduran detay! Aylar sonra ortaya çıktı!

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde yıkılarak 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi’yle ilgili hazırlanan yeni bilirkişi raporundaki tespitler, binaların yönetmelikler hiçe sayılarak yapıldığını ortaya çıkardı. Ebrar Sitesi’nin betonunun elle ufalanabilecek kadar dayanıksız olduğu belirlendi.

Tarım Bakanlığı, 22 yıl sonra genel tarım sayımı için harekete geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, genel tarım sayımı yapılması konusunda ilk adımın atıldığını açıkladı. Yumaklı, "Tarım Reformu Genel Müdürlüğümüz ile TÜİK arasında genel tarım sayımı yapılması için protokol imzalandı” dedi.

Çiftçiler dikkat! Bakan Yumaklı'dan son dakika açıklaması geldi: İmzalar atıldı, artık böyle olacak! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlığa bağlı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ile TÜİK arasında "Genel Tarım Sayımı Yapılmasına İlişkin Protokol"ün imzalandığına dikkat çekerek, detayları tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Oppo Reno 8 T'nin piyasaya çıkış tarihi kesinleşti! 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Oppo, yılın ilk modeli için geri sayım yapıyor. Şirket, Oppo Reno 8T modelinin karşımıza çıkacağı tarihi açıkladı. Detaylar için tıklayınız...

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Çekmeköy'de Soner Ateş tarafından kuruldu.

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

İstanbul sahilindeki yapılar sular altında kalacak!

İklim değişikliği haritasına göre; 1.5 derecelik ısınma sonucunda 40 sene içerisinde suların yükselmesiyle İstanbul sahilindeki çok sayıda yapı sular altında kalacak.

GYODER Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz'da!

GYODER Vergi ve Sosyal Güvenlik Hukuku Yönünden 7326 Sayılı Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

İnşaatlarda denetim artırılacak!

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile inşaatlarda denetimlerin artırılması amaçlanıyor.

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile jeoloji mühendisinin proje ve uygulama denetçisi göreviyle çekirdek personel olarak istihdam edilmesi zorunlu olacak. 

Yapı denetim kuruluşlarına kesilen idari para cezalarında yargı yolu açıldı!

Anayasa Mahkemesi, 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun'daki, "yapı denetimi kuruluşlarına kesilen idari para cezasına karşı yapılan itiraz üzerine verilen mahkeme kararlarının kesin olduğunu" öngören düzenlemenin iptaline karar verdi.

Taze Betondan Numune Alınması, Raporlanması, Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğde Değişiklik!

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun Kapsamında Denetimi Yürütülen Yapılara Ait Taze Betondan Numune Alınması, Deneylerinin Yapılması, Raporlanması Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çeşme’de kentsel dönüşüme gidilecek çok sayıda yapı stoku var!

İzmir Seferihisar'da meydana gelen deprem Çeşme'de de hissedildi. İzmir'in bir çok ilçesinde olduğu gibi Çeşme’de acilen kentsel dönüşüme gidilmesi gereken çok sayıda yapı stoku var.

Say Reklam Yapı Dekorasyon borsi iştirak Haberi

Say Reklam Yapı Dekorasyon borsi iştirak

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;


Yukarıda yer verilen hisse alım işlemi sonucunda, 1821 kuruluşlu Borsi GmbH & Co. KG'nin (Borsi) %49,9 hissesi Şirketimize geçmiş bulunmaktadır.  Söz konusu hisselere ilaveten 2015 ila 2017 yılları boyunca 3 yıllık bir dönemde Borsi'nin gündelik işlemlerinin dışında kalan olağandışı konularda alınacak kararlarda Şirketimiz tek başına yönetim erkine sahip olacaktır. Anılan duran varlık edinimi ile şirketimiz stratejik büyüme planında yer verdiği reklam logoları işiyle ilgili genişlemesini gerçekleştirmektedir. Bu sayede Şirketimiz müşterilerine verdiği kurumsal kimlik çözümleri hizmetine asli ve katma değeri oldukça yüksek unsur olan logo üretimini de eklemiştir. Yine bahsi geçen varlık edinimi ile Borsi şirketinin ana faaliyet konusu içinde yer alan otomotiv sektörüne yüksek...