06 / 05 / 2024

Sayım Azmaz kimdir

Sayım Azmaz kimdir

Adana'nın her tür sosyal kültürel ve ekonomik olaylarında elini her zaman taşın altına koyan İş adamı Sayım Azmaz KENTSEL DÖNÜŞÜM le alakalı olarak önemli çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm sırf belediyelerin işi değildir!

BEKSAY İnşaat Müteahhitlik şirketi sahibi ve Adana'nın önde gelen müteşebbislerinden Sayım Azmaz Kentsel dönüşümün acil gerekliliğine dikkat çekerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Azmaz 'Kentsel dönüşüm sırf belediyelerin işi değildir.

Sayım Azmaz: Kentsel dönüşüm sırf Belediyelerin işi değildir!

Adana'nın her tür sosyal kültürel ve ekonomik olaylarında elini her zaman taşın altına koyan İş adamı Sayım Azmaz Kentsel dönüşümle alakalı olarak önemli çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Oppo K10 için geri sayım başladı! İşte şok eden 2022 Mart Fiyat Listesi...

Oppo 2021 yılı Aralık ayında K9 modelini tanıtmıştı. Şimdi ise Oppo K10 için geri sayım başladı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen iPhone SE 3 modeli için geri sayım başladı. Apple'ın iPhone SE 3'ün de dahil olduğu yeni ürünlerini tanıtımı için 8 Mart günü bir etkinlik düzenleyeceği gündeme geldi....

TOGG için geri sayım başladı! Yola çıkmaya hazırlanıyor!

Yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. Türkiye'nin otomobili yollara çıkmaya hazırlanıyor.  Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

AKM Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Dev proje 28 Ekim'de hizmete açılacak. 

Kozyatağı City's için geri sayım başladı!

Türkiye'deki ilk açılan alışveriş merkezlerinin ilk sırasında yer alan Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi, 1993'ye Türkiye'nin en büyük Hipermarketi Carrefour Türkiye ismiyle kapılarını açtı. Ünlü AVM, bir süredir yenileme yatırımları sebebiyle kapalı duruyordu. Açılış için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

Ukaşe Gümüşer kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ukaşe Gümüşer kimdir? Ukaşe Gümüşer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ukaşe Gümüşe'in biyografisi...

Kuzey Makedonya'da evsizlerin sayımına başlandı!

Kuzey Makedonya'da Nisan ayında gerçekleşecek nüfus, hane halkı ve konut sayımı öncesi evsizlerin sayımlarına başlandı.

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

Sayım Azmaz kimdir Haberi

Sayım Azmaz kimdir

Sayım Azmaz "Adana artık talihinin Makus olduğu iddiasını yok etmek zorundadır.Bunun günüolmazlara değindi. 

Yaşamının önemli bir bölümünü Adana sevdasına vakfetmiş olan iş adamı Sayım Azmaz; siyasette uzun yıllar yöneticilik yapmış,Belediye Meclis görevlerinde bulunmuş,MHP nin hep üst düzey konumlarında yöneticilik yapmış,Son yıllarda yapımı yılan hikayesine dönen Ramazanoğlu Camii inşaatında önemli maddi ve manevi katkılar koymuş olan Adana markasının önemli müteşebbislerinden biri olarak Adana için şans olan Kentsel dönüşüm konusunda da kayıtsız kalmayarak önemli tespitlere dikkat çekti. 


ADANA'Ll MÜTEAHHİTLER KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ KAZANCA DÖNÜŞTÜRÜR! 


Avrupa ve Amerika da uygulama sahaları üzerinde geliştirilen pek çok müdahale biçiminden farklı olarak; Türkiye'de kentsel dönüşüm deyince akıllara gecekondu bölgelerinin dönüşümü geldiğini belirten Sayım Azmaz "Kentlerin farklı sorunlarına karşı genellikle aynı çözümler uygulanıyor. Dönüşüm çalışmaları fiziksel mekanın dönüşümüne indirgenirken yerleşime...