29 / 04 / 2024

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi adresi

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi adresi

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sayım tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla!da Ercan Ergevan tarafından kuruldu.

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi adresi

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sayım tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.


Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat ve inşaat malzemeleri toptan ve perakende alım satımı yapmak 2-Her türlü matbaa malzemeleri makinelerinin alımı satımı ticaretini yapmak matbaacılıkla ilgili tüm iş ve işlemlerini yapmak  3-Her türlü plastik ile ilgili üretim toptan ve perakende alım satımını yapmak  4-Tekstil ile ilgili makine ekipman alımı satımı tekstil ile ilgili her türlü üretimi yapmak tekstil malzemelerini toptan ve perakende alımını satımını pazarlamasını ve üretimini yapmak.


Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi, Ozanlar Caddesi, G-74 Sokak...