19 / 05 / 2024

Saynur Evsen

Saynur Evsen

Fahri Otelcilik İşletmeleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Deniz Evsen, Derya Evsen, Engin Evsen, Fahrettin Evsen ve Saynur Evsen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Evsen ve emre Karayanız ortaklığında kuruldu.

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan, Muhammet Can Evsen, Yakup Naçar ve Yücel balta ortaklığında kuruldu. 

Bekare Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekare Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Evsen tarafından kuruldu.

Evsen İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evsen İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Evsen tarafından kuruldu.

Sur'da zarar gören eserler restora edilecek!

Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, "Sur ilçemizde yaşanan terör saldırılarında 20 eserimiz zarar görmüştür. Terörden dolayı yıkılıp, yakılan tüm eserlerimizi restore ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Sur'da zarar gören yapıların restorasyonu hazır!

Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, Sur ilçesinde terör saldırılarından zarar gören eserlerin restorasyonu için projelerin hazır olduğunu belirtti. Evsen, en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.

Sur'daki 10 eserin restore çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürü Evsen, "Son terör olaylarından dolayı mülkiyeti Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait 10 eserin restorasyon çalışmalarını en kısa zamanda başlatıyoruz." dedi.

Diyarbakır Ulu Camii'de restorasyon başladı!

Diyarbakır'daki tarihi Ulu Cami'de, terör nedeniyle 4 ay önce ara verilen restorasyon çalışmalarına tekrar başlandı. Vakıflar Bölge Müdürü Evsen, tamamlanan bölümlerin yakında hizmete acıtacağını söyledi.

Akev Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Akev Proje Yönetimi Limited Şirketi, Seydi Akın ve Savaş Evsen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Diyarbakır Makam Dağı restorasyonu ne zaman bitecek?

Ergani İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz ve Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Burada konuşan Evsen, ilk defa bu kadar kapsamlı bir restorasyon çalışması başlattıklarını belirtti.

Gıhima İnşaat Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gıhima İnşaat Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Saynur Parlakkılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 240 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Ekim'de Eyüp'te kuruldu.

Adnan Evsen: Yüksek yapılar zemine uygun yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri II Temsilcisi Adnan Evsen, "Kayseri'ye yüksek katlı yapılar inşa edilecekse zemine uygun bir şekilde planlanmalıdır Olası bir depremde meydana gelen yıkımlar için eyvah! deriz " dedi.

Fahri Otelcilik İşletmeleri ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fahri Otelcilik İşletmeleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Deniz Evsen, Derya Evsen, Engin Evsen, Fahrettin Evsen ve Saynur Evsen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu

Saynur Evsen Haberi

Saynur Evsen

Fahri Otelcilik İşletmeleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Deniz Evsen, Derya Evsen, Engin Evsen, Fahrettin Evsen ve Saynur Evsen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.Fahri Otelcilik İşletmeleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fahri Otelcilik İşletmeleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Hocapaşa Mahallesi, Nöbethane Caddesi,...