12 / 05 / 2024

SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kırşehir Merkez ilçesinde SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Feldispat-Nefelin Siyenit-Vollastonit Ocağı ve Kırma-Eleme Zenginleştirme (Flotasyon) Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Torus Enerji İnşaat Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Torus Enerji İnşaat Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çelik tarafından kuruldu.

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Çelik Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Çelik tarafından kuruldu.

Vergi Denetim Kurulu sektörel incelemelere hız verdi!

Akaryakıt, demir-çelik, madencilik, ilaç-sağlık, turizm, telekomünikasyon, bankacılık, sigortacılık ve dijital ekonomi gibi sektörler nezdinde başlatılan vergi incelemeleri diğer alanları da kapsayacak şekilde genişletilecek.

MHT Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MHT Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Çelik Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Atatürk Bulvarı Park City Sitesi'nde kuruldu.

Eyüp Mon reve Evleri'nde 36 ay 0 faiz kampanyası!

Demir-çelik, madencilik-metal sektöründe faaliyet gösteren MES Şirketler Grubu, 2007 hız verdiği inşaat çalışmalarına Beylikdüzü ve Eyüp’te geliştirdiği yeni projeler ve Mon reve konut projeleriyle devam ediyor.

Kırşehir SB Çelik Flotasyon Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da!

Kırşehir Merkez ilçesinde SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Feldispat-Nefelin Siyenit-Vollastonit Ocağı ve Kırma-Eleme Zenginleştirme (Flotasyon) Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Faruk Çelik: Madencilikte havza bazlı işletmeciliğe geçilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamada yeni bir düzenleme ile işyeri - ocak bazında madencilik yerine, havzaların verilmesine yönelik düzenleme yapılacağını bildirdi

Teorim Yapı Malzemeleri ve İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teorim Yapı Malzemeleri ve İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları; Füsun Apaydın, Satı Şule Çelik, Elif Yılmaz...

Ruukki, yüksek dayanımlı Optim çelik ürün yelpazesini genişletti!

Finlandiyalı özel çelik üreticisi Ruukki, yüksek dayanımlı Optim çelik ürün yelpazesini en zorlu kaldırma ekipmanlarında ve madencilik sektörlerinde kullanılabilecek şekilde geliştirdi. Ruukki, 2002 yılından bu yana Optim inşaat çeliklerini üretiyor...

SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Haberi

SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kırşehir ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde Sb Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan 200710550, 200708604, 200808282 Ve 200808284 Ruhsat Numaralı Feldispat-Nefelin Siyenit-Vollastonit Ocağı ve Kırma-Eleme Zenginleştirme (Flotasyon) Tesisi Kapasite Artışı ÇED Başvuru Dosyası projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 28/04/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya KIRŞEHİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim...