29 / 04 / 2024

Scania yeni inşaat serisi

Scania yeni inşaat serisi

Scania, zorlu arazi koşullarında yüksek performans ekle etmek için tasarlanan yeni inşaat araçları ile ürün gamını genişletiyor. Scania, yeni inşaat araçları ile en zorlu çalışma koşullarında bile maksimum çalışma süresi sağlamayı amaçlıyor.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

Türk inşaat şirketlerine Rusya'daki projelere yatırım çağrısı!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Türkiye'den yeni inşaat şirketlerini Rusya'daki projelere çekmeye ilişkin çalışmalar sürdürdüklerini açıkladı. 

Enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Enerji maliyetlerinde meydana gelen artış ve yeni inşaat projelerinin azalması ikinci yarıdan itibaren çimentonun büyüme hızında yavaşlamayı getirdi. Peki enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

İnşaat sektörü yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor!

Koronavirüs sonrası inşaat sektörü de iş yapma prensibini değiştirdi. Yeni inşaat yapma eğilimini ortaya koyan yapı ruhsatları bu yıl da düşük seyrediyor. Koronalı günlerin gerçekleşmesiyle sektör yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor.

Almanya'da inşaat sektörü 2019'da rekor sipariş aldı!

Almanya'da yeni inşaat siparişlerinin toplam değeri 86 milyar 100 milyon avro ile 1990 yılından bu yana en yüksek yıllık rakama ulaştı

2020'de inşaat sektörü hareketlenecek!

Ekonomi hocaları 2020 yılı için beklentilerini anlattı. 2020'de Türkiye ekonomisi etkili büyüme rotasına girecek. Prof. Dr. Sinan Alçın, "Mart ayı ve sonrasında yeni inşaat projelerinde canlanma beklenebilir” dedi...

Yeni inşaat işleri siparişleri 16 puan arttı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. Rapora göre, 2019 yılında kademeli ve kırılgan bir artış gösteren yeni inşaat işleri siparişlerinde de sıçrama yaşandı. Yeni inşaat işleri siparişleri ocak ayında, bir önceki aya göre 16 puan yükseldi

Alamos Gold, Kazdağları’nda yeni inşaat yapmayacak!

Alamos Gold’un Kazdağları Kirazlı bölgesindeki inşaat faaliyetleri durduruldu. Şirketin dolan ruhsat süresini yenilemediği bildirildi…

Mevcut inşaat işlerinde Nisan'da 2,3 puan artış!

Türkiye İMSAD Nisan 2019 Sektör Raporu’na göre, mevcut inşaat işlerinde mevsimselliğin de etkisiyle 2,3 puan artış yaşandığı, bundan sonraki artışta yeni inşaat başlangıçlarının önemli olacağı açıklandı.

Yeni inşaatlar azaldı, konut satışları arttı!

İnşaat maliyetleri de Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 39.66 arttı. İnşaat üretiminin pahalı hale gelmesi, sektördeki yeni inşaat oranını düşürüyor. İnşaat firmaları ellerindeki konutları satmak için birçok kampanya düzenliyor.

Scania yeni inşaat serisi Haberi

Scania yeni inşaat serisi

17,5 mm. güçlü şasisi, yeni Opticruise-otomatik şanzıman seçeneği, "Off-Road Performans" modu ve düşük hızda dahi üstün fren performansı sağlayan yeni ScaniaRetarderopsiyonu ile öne çıkıyor. 


Scania, yeni inşaat araçları ile en zorlu çalışma koşullarında bile maksimum çalışma süresi sağlamayı amaçlıyor. P ve G kabin seçeneklerinden oluşan yeni Scania inşaat araçları, arazi şartlarına uygun, darbeye dayanıklı ön panjur ve tampon tasarımının yanı sıra üstyapı montajını kolaylaştıran özellikleri ile bakım ve onanma ihtiyaç duymadan uzun süre çalışabilmesi için geliştirildi. Yeni Scania inşaat araçları. Avrupa'nın en büyük test merkezinde şiddetli yağmur ve kar fırtınalarının oluşturulduğu iklim tüneli başta olmak üzere birçok ağır testten geçirildi. -35 ile +50 derece arası sıcaklık, yüzde 15 ile yüzde 96 arası nemli oıtam testlerini başarıyla geçen inşaat araçlarında en...