08 / 05 / 2024

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Şakir Demir tarafından kuruldu. 

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Nara Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nara Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Karahüseyin tarafından kuruldu.

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karal tarafından kuruldu.

Fortune Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortune Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Eker ve Uğur Eker ortaklığında kuruldu.

Yantra Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yantra Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çelik tarafından kuruldu.

Sars Metal Döküm Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sars Metal Döküm Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Gfh Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gfh Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Sevpa Yapı İnşaat Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevpa Yapı İnşaat Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Sevgen tarafından kuruldu.

San Yapı İnşaat Ambalaj Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Yapı İnşaat Ambalaj Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Talha Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayıhan Balaban tarafından kuruldu.

Mitis Yapı İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitis Yapı İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Bavik tarafından kuruldu.

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şakir Demir tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu,fabrika,atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulun yapımı,alımı,satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazırsıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri imalatı ve satışı,.....ve anasözleşmesinde...